reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Dzięki, muszę sobie zapisać, bo znów zapomnę :dry:

Agask, a czy można gdzieś zamówić Twoje piękności szydełkowe? Może na allegro coś wystawiasz?

reklama
Krupka nie wystawiam, bo mam sporo zamówień od kwietniówek :-) i nie mam czasu robić dodatkowo, a co byś chciała to możemy się na priwie dogadać.

Kupiłam laktator elektryczny medela - jest fajny ale oczywiście ze względu na cenę (230 zł) nie polecam jesli ktoś nie ma zamiaru ściągać dużo i często. No ja go już używam właściiwe co chwilę bo mała nie umie jeszcze jeść z cycuszka i jestem zadowolona.

Może wieczorem uda mi się napisać coś więcej - Hancia jest już w domu od wczoraj ale przez to mój czas jest mocno ograniczony :)

Pozdrawiam

Aga

Dziewczyny mam pytanko: kiedyś dzieciaczkowi przy przewijaniu talkowało się odwłoczek - czy to sie dalej praktykuje czy wystarczy tylko sudocrem albo coś takiego?

No to odezwę się na priv, agask :-)

Ale wam fajnie, zgredku :tak:
No to czas zakładać nowy wątek - już dzieciaczkowy!! Ależ to zleciało...

Zgred no to cudownie, że już jesteście razem, bardzo się cieszę :-)

Gosia ja słyszałam taką opinię, że przy dziewczynkach lepiej używać kremu żeby talku nie nasypać tam gdzie nie trzeba, a przy chłopcach z kolei lepiej używać talku, ale faktycznie mamy najczęściej używają kremu. Chociaż powiem Wam, że jak mała mi się odparzyła to nie było nic lepszego jak mąka ziemniaczana.

zgred- wspaniale, że jesteście już razem!!!!! :-):-):-) ucałuj haneczkę ;-)

- moja mama też zawsze mi wspominała, że robiła nam kąpiel z mąki ziemniaczanej ( zresztą pisałam o tym na wątku o relacji ze szkoły rodzenia) i o gencjanie ( tą, to nawet jak byłam już starsza mama jej używała, ale nie pamiętam, co mi dolegało:baffled:) w każdym razie są niezawodne i "babcine" a te jak wiadomo sa lepsze niż najnowocześniejsze cuda XXI wieku ;-)

reklama
zgred - super ze jestescie razem :-)
No i faktycznie laktator Ci sie przydaje...
Mi sie znowu snilo ze usilowalam sobie sciagnac mleko a w cycach pustki... :eek: :eek: :eek:
to jest moja jakas obsesja ze nie bede miala pokarmu :-D Ale spakowalam na wszelki wypadek do torby ten reczny laktator ktory mam. Jak sie okaze ze nie wystarcza, to meza wysle po Medele ;-)

Do góry