reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Ja dzisiaj kupilam malemu jeszcze jednego pajaca, bluze taka cieplejsza i ogrodniczki takie wieksze, juz mam tyle ubranek ze nie mam gdzie tego pomiescic, teraz musze dokupic kilka rzeczy dla siebie i to chyba wszytsko najwyzej pozniej sie dokupi,
pampersy tez mam 1

reklama
My szalejemy - kupiliśmy jeszcze sterylizator do butelek - w chicco jest za 200 zeta. Dostawałam szału od gotowania, do tego zostawał na nich obrzydliwy osad!!!! Mam nadizeję że Mała nauczy się szybko jeść z cyca... Jejuśku jaka to wygoda jest z tym cyckiem to po prostu szok!!! W ogóle nie kumam mam które karmią butelką z wyboru!! Można sie wściec.

Agnieszka

mysz ty to się masz z tymi snami:tak:

ja juz mam wszystko w sumie prócz wózka (na który chyba sie nigdy nie zdecyduje), pampersy kupilam 1 i 2 bo przyjaciółka powiedziala że ona z 1 zużyła tylko 1/2 paczki

jak juz bym kupowala sterylizator to taki do mikrofalowki - sa juz za mniej niz 100zl na szczescie ;-)
Aczkolwiek w ogole nie planowalam tego zakupu myslac ze bede wygotowywac, ale zgred ma racje - u nas jest iohydna woda ktora zostawia osad, wiec nie wiem czy nie bede musiala jednak predzej czy pozniej sterylizatora nabyc...:baffled:

dzisiaj na szkole rodzenia jedna z dziewczyn powiedziała, że zamiast sterylizatora można używać - jak się ma - urządzenia do gotowania warzyw na parze - że to niby działa na tej samej zasadzie
nie wiem co o tym mysleć, ale pomysł poddaje do rozważenia

Odebrałam dzisiaj kolejna paczuszkę - pieluchy flanelowe śliczne ale tetrowe - faktycznie można zobaczyć przez nie pół Polski:szok: ale ja zamawiałam od innego sprzedawcy niż dziewczyny więc wychodzi na to, że na allegro wszyscy takie mają :eek: na szczęście nie zamierzam stosować ich do kupek, siuśków bo chyba by wszystko przez nie przeleciało :eek::eek:

nie wiedząc jeszcze że nie muszę mieć swoich podkładów poporodowych zamówiłam i wiecie co ?? - nie sądziłam że one są takie wielkie :szok::szok::-D rany jak z tym można chodzić ?? przerażające :-D

żyrafko- super, że już w niedzielę możesz zabrać Dominisię do domku :-) trzymam kciuki;-);-);-)
zgred
- widzę, że faktycznie szalejecie, ale jak trzeba to trzeba :-):-):-)
barszczyk- ja już nazwałam te podkłady książką telefoniczną :-D

A ja się dzisiaj wybieram z męzęm po resztę zakupów do szpitala. Z wiekszych zakupów to został nam tylko wózek ale kurdę nigdzie w okolicy ich nie ma. Zdecydowaliśmy się raczej na tego atlantica ale coś ich brakuje. Obdzwoniłam sklepy w Lublinie i nigdzie ich nie mają , są zamówione ale nie wiadomo kiedy przyjadą ( i tak już od prawie miesiąca). Jedziemy dziś jeszcze na Puławy bo tam miał być po świętach jeden egzemplarz. Gorzej jak nie będzie:wściekła/y: . Zostanie tylko internet. Chyba że i tam już brak.
I czeka mnie jeszcze góra prasowania. A nie chce mi się jak ch....a

reklama
Aletko- gratuluję prezentów od teściówki i tego, że macie dobry kontakt, że potrafi słuchać - ta cecha powinna dotyczyć w ogóle wszystkich! Ludzie nie potrafią dzisiaj słuchać, tylko krzyczą ...
ale jeszcze raz gratuluję super prezentu:):-)
ewula- życzę powodzenia w znalezieniu wózka :-)
mysz- a jaki ty masz w końcu wózek? :cool2::eek:

Do góry