reklama
M
mamaoli
Gość
tek, te Happy z belli są z wycieńciem, Maks dostał paczke od mojej kolezanki jak sie urodził;-) i rozmiarowo to one są właśnie ciut większe od wszystkich. Ja zaopatrzyłam sie teraz w TESCOwe 2-5 kilo jak dla mnie bardzo fajne, wycięcia nie mają ale położna radziła, żeby zapinać je niżej pod pempuszkiem albo odwijać, tak, żeby miał dostęp powietrza
ja nie mam spirytusu, bo nadal mam kilka pytan. jaką butelkę mam kupić tego spirytusu? 100ml czy 250ml? i czy to na pewno ma byc ten z białą etykieta i zielonymi napisami czy jak?
a poza tym na wątku zakup wózka napisalam, ze tez mam juz wozek z głowy. zdecydowalismy sie na wozek mikado oxford czerwony z fotelikiem i za max 2 tyg bedziemy go mieli w domu, bo podobno sporo ludzi teraz je kupuje i trzeba czekac.
do torby juz nie potrzebuje niczego oprocz legitymacji ubezpieczeniowej, na ktora nie wiem ile bede czekała
Joanka dobrze, ze pamietałas napisac jak towary od idls. tez raczej zamowie u niego. ale czy na pewno jest potrzebne wypełnienie do wózka?
a poza tym na wątku zakup wózka napisalam, ze tez mam juz wozek z głowy. zdecydowalismy sie na wozek mikado oxford czerwony z fotelikiem i za max 2 tyg bedziemy go mieli w domu, bo podobno sporo ludzi teraz je kupuje i trzeba czekac.
do torby juz nie potrzebuje niczego oprocz legitymacji ubezpieczeniowej, na ktora nie wiem ile bede czekała
Joanka dobrze, ze pamietałas napisac jak towary od idls. tez raczej zamowie u niego. ale czy na pewno jest potrzebne wypełnienie do wózka?
normalnie ten spiryt to mi sen z oczu spędza:-) dzięki aletka. aa starczyło ci tyle spirytusu do konca oczyszczania pępka?
a co do pieluch to ja tez mam newborny 1 pampersa i na pewno nie zmienię ich na zadne inne. a wycięcie na pępek sama zrobię chociaż nie wiem czy one nie maja, bo sie specjalnie nie przyglądałam.
a co do pieluch to ja tez mam newborny 1 pampersa i na pewno nie zmienię ich na zadne inne. a wycięcie na pępek sama zrobię chociaż nie wiem czy one nie maja, bo sie specjalnie nie przyglądałam.
ja nie mam spirytusu, bo nadal mam kilka pytan. jaką butelkę mam kupić tego spirytusu? 100ml czy 250ml? i czy to na pewno ma byc ten z białą etykieta i zielonymi napisami czy jak?
... czy na pewno jest potrzebne wypełnienie do wózka?
szerlock,
ja akurat ostatnio kupowałam spirytus - właśnie taki z białą etykietą i zielonymi napisami (innych nie ma - upewniałam sie jeszcze u faceta w sklepie). Kupiłam 100 ml, bo i tak trzeba troszeczkę rozcieńczyć - moja mama powiedział, że wystarczy.
Wypełnienia do wózka nie kupowałam (tylko do łóżeczka). Do wózka będę używać rożka, kocyku albo pieluszki - w zależności od pogody.
agask
nałogowiec
Oj kobitki jesteście rozbrajające :-) , jak Was czytam to sobie uświadamiam, że byłam baaardzo beztroską pierwiastką, spiryt wzięłam taki jaki był w domu, rozrabiałam na bieżąco na łyżeczki. Przecież jak kupicie 250ml i Wam zostanie to się nic nie stanie, przyda się do spierania plam po długopisie :-) roczniaki potrafią z nim zrobić cuda.
Pieluszki(pampers) zakładałam pod pępuszek i tyle.
Żadnego wypełnienia do wózka tylko rożek albo kocyk, dla mnie to zbędny gadżet.
I trzy gębokie wdechy :-) będzie dobrze.
Pieluszki(pampers) zakładałam pod pępuszek i tyle.
Żadnego wypełnienia do wózka tylko rożek albo kocyk, dla mnie to zbędny gadżet.
I trzy gębokie wdechy :-) będzie dobrze.
Gaal
Fanka BB :)
Agask- nam się tu wszystkim wszystko udziela :-)
ja też kupiłam te z belli, bo mają wycięcie na pępek, a od mamy dostaliśmy pampersy new born, więc jak się z belli skończą to wskoczymy w pampersa firmy pampers a poza tym zobaczymy jaki tyłek zuzia będzie miała
ja też kupiłam te z belli, bo mają wycięcie na pępek, a od mamy dostaliśmy pampersy new born, więc jak się z belli skończą to wskoczymy w pampersa firmy pampers a poza tym zobaczymy jaki tyłek zuzia będzie miała
reklama
Podziel się: