reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla Malenstwa

Hey,
muszę się Wam pochwalić dostaliśmy od teściówki pieniążki na wózek i od razu zamówiłam wczoraj Chicco Ct.01 Trio, wielofunkcyjny, dostałam go na Allegro za 1550.
Dobrze że odkładałam zakupy, a ciuszki okazało się po kryjomu kupowała mama i dostałam jeszcze całą pakę od kuzynki.Dzisiaj wszystko prałam.:-)

reklama
Ja majteczki siateczkowe dostałam od mamy, bo są dodawane go podkładów-półpieluch dla dorosłych Tena w paczce. Nie wiem czy to takie mają być, ale mam nadzieję, że tak.

Z tego co piszecie wynika że siateczkowe lepsze, bo ja wcześniej kupiłam, ale takie chyba z fizeliny czy czegoś podobnego z Canpola:confused:Lepiej kupić siateczkowe:confused::szok:

I bądź zawsze dumna z córci Agask, żeby była dla ciebie samą radością, a zdjęcie naprawdę urocze.
Ja już mam w co ubrać maluszka, kupiłam kilka bodziaków i pajacyków i przywiozłam całą reklamówkę ciuszków od siostry, w tym maleńkich batystowych koszulek, których teraz kupić nie można.
No ale przede mną grube zakupy: łóżeczko z wyposażeniem, wózek, fotelik samochodowy itp. więc mam nadzieję, że w kwietniu nie urodzę.

kurcze - glupio mi ze tak Ci poradzilam tego sprzedawce jesli chodzi o pieluchy :-( Dla mnie one wcale nie sa takie cienkie, ale nie znam sie i nie ogladalam nigdy w sklepie innych pieluch, wiec uznalam ze te sa ok...

Ja dzis tylko dostalam czapeczki dla Maluszka :-) Ma mnostwo czapek - przegielam (tak jak i w przypadku ubranek).

No i maz przywiozl worek rzeczy od tesciowej - nie bede komentowac... Przy nim slowem sie nie odezwalam oprocz pocieszajacego "chcieli dobrze..." (bo maz byl wsciekly) wiec mozecie sobie dospiewac jakie to byly rzeczy... 95% z nich jest juz w koszu PCK a reszta sie wietrzy od zapachu stechlizny na balkonie... :eek: :eek: :eek:

mysz1978 jeśli chodzi o sprzedawcę to jest ok, więc niech Ci głupio nie będzie. Brałam pod uwage opcje że te pieluchy super miekkie i grube to nie bedą, takie też się przydadzą. Dokupię parę lepszych gatunkowo w sklepie i będzie ok. Poza tym kupowałam u niego tez kilka innych rzeczy i jestem zadowolona:-D . Podgrzewacz działa.

Mam pytanie odnośnie pieluch jednorazowych. Czy wszystkie pieluchy newborn mają wycięcie na pępek, czy jak mają to pisze? Bo oglądałam ostatnio pampersy i nie mogłam sie doczytać czy miały wycięcie czy nie.

reklama
Ewula - kupiłam newborn pampersa (rozmiar "1" - 2-5 kg), rozpakowałam, żeby zobaczyć, jakie są wielkie :-D i w nich nie ma wycięcia. Kolega mi mówił, że wycięcie jest w huggiesach.

Do góry