reklama
Kuzynka zamówiła pościel Darland na allegro i widziałam ją i dotykałam i jest ok, ładna i wydaje mi się dobrej jakości więc nie masz się Joanko co martwic na pewno będzie ok ja też zamówiłam sobie dzisiaj pieluszki kolorowe na allegro a że widziałam identyczne w sklepie to wiem że są śliczne i dobrej jakości (chodzi o pieluszki flanelowe i tetrowe ale kolorowe). Zamówiłam sobie też oryginalne podkłady poporodowe takie ginekologiczne a nie te pieluchy belli - nie wiem czy dobrze okaże sie jak będę używać zamówiłam też majtki poporodowe 7 sztuk ale dwa opakowania też niby jakieś ginekologiczne z frizeliny .. Aletka jak wklejała listę co do torby do szpitala to tam pisało żeby nie były z frizeliny .... a dlaczego ??
Po za tym kuzynka zamówiła te staniki z allegro do karmienia za 11 złoty i dzisiaj przyszły i mówi że na tą cenę są super więc wklejam link dla zainteresowanych
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ja mam zamiar zmówić sobie 3 - biały, czarny i bezowy :-)
Po za tym kuzynka zamówiła te staniki z allegro do karmienia za 11 złoty i dzisiaj przyszły i mówi że na tą cenę są super więc wklejam link dla zainteresowanych
tez kupiłam te majtasy jednorazowe 7sztuk. w szpitalu na bank wystraczy, a gdyby faktycznie się duuuzo działo to zawsze dokupi ci ktos. a w domu to mozesz juz swoje bawelniane nosic. myśle, ze nie ma roznicy czy to majty z flizeliny czy cos, bo one sa tak cienkie, ze spokojnie powietrze przepuszcza, a i tak zadnych najlepiej nie nosic przez całe dnie, lepiej kiedy sie da to pozwolic oddychac
Joanka jak wyprobujesz pościele to koniecznie napisz jak one sioe sprawuja
Joanka jak wyprobujesz pościele to koniecznie napisz jak one sioe sprawuja
asia-m
Fanka BB :)
No u nas tez juz wiekszosc mamy, łóżeczko jest jeszcze u kuzynki ale niedaleko wiec nawet jak urodze to maz zdazy je przywiesc
Moja mama przywiozla mi wlasnie pampersy dla malego, podklady poporodowe takze te nie bellowe mam ich 180szt to chyba starczy na dlugo pozatym wkladki laktacyjne , spirytus do pepka ten specjalny 70% choc zawsze uzywalam normalny i wszystko ladnie spakowalam do torby oczywiscie nie tyle podkladow a i spirytus zostaje w domu
Dostalam tez mase smoczkow uspokajajacych z Aventu (18szt) probki proszku lovella, duzo gazetek (pudelko skarb malucha) i smialam sie do meza ze maly sie jeszcze nie urodzil a juz dostal pudelko (od znajomej poloznej)
Teraz musze dokupic kosmetyki bo narazie mam tylko maly sudocream.
)
Moja mama przywiozla mi wlasnie pampersy dla malego, podklady poporodowe takze te nie bellowe mam ich 180szt to chyba starczy na dlugo pozatym wkladki laktacyjne , spirytus do pepka ten specjalny 70% choc zawsze uzywalam normalny i wszystko ladnie spakowalam do torby oczywiscie nie tyle podkladow a i spirytus zostaje w domu
Dostalam tez mase smoczkow uspokajajacych z Aventu (18szt) probki proszku lovella, duzo gazetek (pudelko skarb malucha) i smialam sie do meza ze maly sie jeszcze nie urodzil a juz dostal pudelko (od znajomej poloznej)
Teraz musze dokupic kosmetyki bo narazie mam tylko maly sudocream.
)
M
mamaoli
Gość
asia no przyznam, ze też jestem pod wrażeniem tych ilości
...kuzynka zamówiła te staniki z allegro do karmienia za 11 złoty i dzisiaj przyszły i mówi że na tą cenę są super więc wklejam link dla zainteresowanych
Superinformacja - akurat się rozglądałam na necie za staniczkami :-)
i dobrze korzystać ze sprawdzonych źródeł.
Kobitki,
jak dobrać rozmiar? Pytam głównie doświadczone mamy. Wiem, że ostatecznie ukształtuje się dopiero po porodzie, ale chciałabym już zabrać jakiś do szpitala, żeby mieć w razie nawału no i tutaj zaczyna się klops :
1) w czasie ciąży rozeszły się trochę żebra więc pod biustem noszę +5 cm więcej - nie wiem, jak szybko wróci to do swoich wymiarów - od razu po porodzie (czyli pod biustem zamówić tyle, ile przed ciążą) czy powoli (czyli zamówic tyle, ile mam teraz)
2) ile skoczy biust - wystarczy + 1 rozmiar od tego, co jest teraz, czy raczej +2???
Help!!!
reklama
Podziel się: