reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

martka - ale na pewno konkretnie podejdziecie do sprawy i to tez jest plus ;-) Szybko i na temat :-)
Te ubranka ktore wypralam dotychczas (3 dni temu...) nadal wisza na suszarce - jutro postaram sie za nie zabrac, poprasowac i wyprac kolejna porcje. Tego typu robota idzie mi jak krew z nosa... Zdecydowanie zakupy sa najprzyjemniejsze :-D

No i musze zrobic liste rzeczy ktore jeszcze musze kupic i liste rzeczy do szpitala.

reklama
U mnie problem z prasowaniem jest rozwiązany. Prasuje mąż ja ewentualnie koszule, bo On tego nie lubi

Ja też jak zaczełam pranie i prasowanie to doszlam do wniosku że kupowanie jest jednak o wiele przyjemniejsze.:-)

Zakupiłam dziś pościel dla Maluszka z wypełnieniem tylko brakuje mi usztywnianego rożka bo był tylko miekki do kompletu Ale może znajde taki w internecie. I kupilismy jeszcze przewijak ceratkę i prześcieradełko.

tak sie zastanawiam czy usztywniany rozek sie przyda w ogole - ktos na forum pisal, ze ze mial taki, ale od razu wyjal usztywnienie i uzywal miekkiego.

Przydalby sie na chrzest... ale to bez sensu taki zakup :-D

ewula ,
ja kupiłam cudny i moim zdaniem niedrogi
super jakości
rożek z wyciąganym usztywnieniem kokosowym od sprzedawcy Agatisss1
kupiłam do niego pościel 70/140 niebieska w pociągi 2-elementowa
super jakość i do tego prześcieradełka frotte 70/140
wszystko szybkie i sprawnie polecam
i wcale nie chodzi mi o reklamę
mogę podzielić się linkami z innymi moimi zakupami
łącznie z bryką i fotelikim:-) :-) :-)

Ewula - mi się też gdzieś obiło o oczy na forum, że miękki rożek jest lepszy, że faktycznie ludzie wyciągają to usztywnienie, ale wybór oczywiście należy do ciebie;-)

martka - ale na pewno konkretnie podejdziecie do sprawy i to tez jest plus ;-) Szybko i na temat :-)
Te ubranka ktore wypralam dotychczas (3 dni temu...) nadal wisza na suszarce - jutro postaram sie za nie zabrac, poprasowac i wyprac kolejna porcje. Tego typu robota idzie mi jak krew z nosa... Zdecydowanie zakupy sa najprzyjemniejsze :-D

No i musze zrobic liste rzeczy ktore jeszcze musze kupic i liste rzeczy do szpitala.

ja jestem juz w tej "wiekszej polowie" spakowana,ale nic nie prasowalam-nie mam deski i nie chce mi sie rozkladac na podlodze czy stole.

reklama
U nas ktos pytal polozna o te gotowe gaziki, ale polozna stwierdzila ze to jednak nie jest dobre i ONA POLECA normalny spirytus. Aczkolwiek gosiu wyglada to kuszaco i w sumie to sama nie wiem... ;-)

Wlasnie meza zawolalam zeby obejrzal i stwierdzil ze sa sterylne, ale on woli kupic spirytus i go sobie rozrobic... :-D :-D :-D

Jesli chodzi o prasowanie to utknelam w martwym punkcie- wyprane rzeczy sa jzu w wiekszosci, ale leza pogniecione w worku, bo remont u nas w toku i bez sensu jakby sie mialo wszytsko pokryc tym cholernym pylem...

Dziewczyny - a tak z ciekawosci to ile razy ładowalyscie pralke tymi ubrankami??? Bo ja dotychczas 3... (ale lacznie z pieluchami i moim szlafrokiem i koszula nocna) i bedzie przynajmniej jeszcze raz (z becikiem).

Czyzbym przesadzila z iloscia rzeczy????? :eek: :eek: :eek:

Do góry