reklama
Welonka_bb
Fanka BB :)
Super, ze się Wam podoba :-) My kupilismy już tapczanik ponieważ chcemy, aby Oliwka od samego początku była u siebie w pokoiku i taki tapczanik jest mi potrzebny do tego, żeby wygodnie się z nią położyć i ją nakarmić czy nawet spać przy niej Ma fajną funkcję podnoszenia oparcia pod plecy więc jest idealny do karmienia. Właśnie wypróbowałam na nim dżemkę i muszę przyznać, że jest bardzo wygodny
No a później będzie to spanko Oliwki oczywiście
No a później będzie to spanko Oliwki oczywiście
ZuMiKa
maj 2007
wczoraj moja siostra pomogła mi sprzątać w pokoju Kacpra. Powiesiła już nawet firanki i jest słodko. No i dlatego wziełam się za pranie ciuszków i wszystkich innych rzeczy. I troszkę się zaskoczyłam, bo myślałam że mamy mało ciuszków dla maleństwa a tu okazuje się że jest ich sporo. Piore i piore i końca nie widać
SIMAMA
majowa MAMA 2007
a czy mogę spytać w jakim proszku pierzesz?
mi mają przywieżć mebelki w przyszłym tygodniu
i po świętach od razu planyje zacząć akcje pranie
ale jaki proszek kupić
zasatnawiam się na d JELP-em lub PERSIL SENSITIVE niemieckim oryginalnym
podobno dobrze dopiera wszelkie plamki
i mały może od początku niebyłby na niego uczulony
chociaż nigdy nie wiadomo????:-) ;-) :-) ;-) :-) ;-)
mi mają przywieżć mebelki w przyszłym tygodniu
i po świętach od razu planyje zacząć akcje pranie
ale jaki proszek kupić
zasatnawiam się na d JELP-em lub PERSIL SENSITIVE niemieckim oryginalnym
podobno dobrze dopiera wszelkie plamki
i mały może od początku niebyłby na niego uczulony
chociaż nigdy nie wiadomo????:-) ;-) :-) ;-) :-) ;-)
SIMAMA też miałam z tym problem. Ale w końcu wybrałam pierwszy lepszy i okazał się nim bobas. Stwierdziłam że spróbuję, jak mi nie podpasuje albo maluszkowi to wymienie wtedy na inny.
Nie wiem jak wypiera plamy bo nie próbowałam odplamiać. Ciuszki od znajomych, które miały plamy najpierw moczyłam w vanishu, potem prałam w zwykłym proszku. I dopiero robiłam następne pranie w Bobasie. Jak plama dalej nie dawała za wygraną to wywalałam ciuszek.
Nie wiem jak wypiera plamy bo nie próbowałam odplamiać. Ciuszki od znajomych, które miały plamy najpierw moczyłam w vanishu, potem prałam w zwykłym proszku. I dopiero robiłam następne pranie w Bobasie. Jak plama dalej nie dawała za wygraną to wywalałam ciuszek.
reklama
Podziel się: