ja piorę w takim proszku, który pamiętam jako mała dziewczynka, gdy moja mama prała ciuszki mojego brata, bo miał straszne uczulenia i powiem Wam, ze byłam tak zdziwiona, ze on jeszcze istnieje. To proszek Cypisek, kosztuje jakies 3,00zł za 500g, ale nie w tym rzecz. Swietnie dopiera, łatwo się wypłukuje, nawet podczas ręcznego prania. Jestem bardzo z niego zadowolona. A sentyment sprawia, że nie zamienię go na żaden inny. No chyba, że moj synus nie polubi go :-)
reklama
Welonka_bb
Fanka BB :)
Ja własnie zbieram się od godziny do prasowania rzeczy Oliwki Prawie wszystko już wyprałam i teraz trzeba poprasować A TO WSZYSTKO JEST TAKIE MALUTKIE i jak ja mam tym wielkim żelazkiem wyprasować np takie maciupkie rekawki Nie wiem jak tego dokonam
Gaal
Ja własnie zbieram się od godziny do prasowania rzeczy Oliwki Prawie wszystko już wyprałam i teraz trzeba poprasować A TO WSZYSTKO JEST TAKIE MALUTKIE i jak ja mam tym wielkim żelazkiem wyprasować np takie maciupkie rekawki Nie wiem jak tego dokonam
ja też jak wszystko wyprałam, przygotowałam sobie stertę ciuszków i dodatków do prasowania i jak już doszło co do czego, to miałam dosyć prasowania maciupkich rękawiczek, czy bodziaków! podzieliłam sobie prasowanie na kilka dni, bo myślałam, że nie skończę! ;-)
Welonka_bb
Aletko ja tez bym nie chciala ale chciałabym mieć np takie super małe żelazko do prasowania i małą deseczkę
Welonka ja też byłam przerażona - jak to takie małe coś takim wielkim żelazkiem potraktować ale idzie mi całkiem sprawnie ;-)
Wczoraj kurier dostarczył mi zamówienie: fotelik, parasolkę do wózka, pokrowce na przewijak i podgrzewacz do butelek :-) Bardzo jestem zadowolona ale mieszkanie zaczyna wyglądać jak pole bitwy. Nie mam gdzie tego wszytskiego trzymać! I już kompletnie nie wiem czy jeszcze coś potrzebuję czy mam wszystko
Wczoraj kurier dostarczył mi zamówienie: fotelik, parasolkę do wózka, pokrowce na przewijak i podgrzewacz do butelek :-) Bardzo jestem zadowolona ale mieszkanie zaczyna wyglądać jak pole bitwy. Nie mam gdzie tego wszytskiego trzymać! I już kompletnie nie wiem czy jeszcze coś potrzebuję czy mam wszystko
reklama
Podziel się: