reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla Malenstwa

Naprawdę macie już spakowane torby??? Ja nawet jeszcze nie zaczęłam o tym myśleć! Może powinnam...

reklama
Aletka a mogłabyś mi dać ściągnąć trochę z tej Twojej listy? Ja kompletnie nie wiem jak się za to pakowanie zabrać :-(

tak całkiem spakowanej torby to nie mam, więc sie nie martw. no klapki, ręcznik, papier toaletny, chusteczki, mydło, kubek, sztućce:-) , koszula, ale najwzaniejszego nie mam i czekam az moj wspanialy pracodawca mi wyda legitymacje ubzepieczeniową, bo bez tego ani rusz. a zaczęłam sie pakować, ponieważ nie mogłam spać po nocach, bo się bałam, ze nie zdąże. taki głupek ze mnie jest :-D

ma któras z Was juz kompletnie wszystko kupione, wyprane i w ogole jest zwarta i gotowa do wymarszu?

kurde dziś tesciowej urodziny a ja nie mam w co się ubrac. w nic sie juz nie mieszcze, spod wszystkiego wystaje mi ten wieloryb.

Aletka daj namiar na tego sprzedawcę. Jeśli faktycznie można zamówić wszystko u jednego sprzedawcy to duża wygoda.

martka1 my mamy dokładnie takie łóżeczko jako turystyczne i na spocznik na lato dla dzidzi. Zobaczymy na ile się sprawdzi :p, ale nam się bardzo spodobało, choć bajery z wibracją i światełkiem to było to, na czym nam absolutnie nie zalezało.

Ja ubranka dla Zuzi już wyprałam i wyprasowałam, w sumie wszystkie :-D tak, tak mam prawdopodobnie nierówno pod sufitem, ale co tam:-p jednak wiem, że teraz to bym już nie miała zbyt dużo siły, wiecie jak mi ciężko stać, szok!
a i torbę też mam już spakowaną, dla siebie i dla małej:-D nie wiem, czy jestem normalna:eek::eek::eek::eek:, ale to było silniejsze ode mnie:eek: a jeszcze jak dorwałam moją książeczkę zdrowia dziecka, z której dokładnie dowiedziałam się, że kurcze dokładnie moja mama urodziła mnie w 33 tygodniu, wody zielone, waga 2300, a w skali Apgar dostałam 9 i 10 pkt ( :szok:), to ja wiem, co tej mojej małej żabie przyjdzie do głowy???:-D:-D:-D:-D

Hej majóweczki :-) :-) :-) Od rana rozpiera mnie radość bo przywieźli tapczanik do pokoju Oliwki :-) pozwolę sobie na pokazanie Wam go i oczywiście czekam na oceny :-) Bałam sie trochę, że siedzisko będzie się troszkę "gryzło" z dywanem, ale chyba nie jest tak źle, co?
Jeszcze parę drobiazgów i pokoik będzie dopieszczony :happy: Pokoik jest bardzo mały więc troszkę się pomęczymy dopóki będzie łózeczko :-) Później jak mała podrośnie i zlikwiduje się łóżeczko to będzie zdecydowanie więcej miejsca. :happy:

reklama
Już kupiliście tapczanik?? :szok: Ja jeszcze o tym nie myślałam nawet. W każdym razie pasuje i nic się nie gryzie :-)

Do góry