reklama
tak całkiem spakowanej torby to nie mam, więc sie nie martw. no klapki, ręcznik, papier toaletny, chusteczki, mydło, kubek, sztućce:-) , koszula, ale najwzaniejszego nie mam i czekam az moj wspanialy pracodawca mi wyda legitymacje ubzepieczeniową, bo bez tego ani rusz. a zaczęłam sie pakować, ponieważ nie mogłam spać po nocach, bo się bałam, ze nie zdąże. taki głupek ze mnie jest
ma któras z Was juz kompletnie wszystko kupione, wyprane i w ogole jest zwarta i gotowa do wymarszu?
kurde dziś tesciowej urodziny a ja nie mam w co się ubrac. w nic sie juz nie mieszcze, spod wszystkiego wystaje mi ten wieloryb.
ma któras z Was juz kompletnie wszystko kupione, wyprane i w ogole jest zwarta i gotowa do wymarszu?
kurde dziś tesciowej urodziny a ja nie mam w co się ubrac. w nic sie juz nie mieszcze, spod wszystkiego wystaje mi ten wieloryb.
mysz1978
Fanka BB :)
Dziewczyny - wiem ze temat materacyka wielokrotnie juz wystepowal na naszym forum, ale jest sprzedawca u ktorego kupilam prosta komode do przewijania i ma on tez materace i mysle zeby kupic przy okazji tez. Z tym ze nie ma materaca gryka - kokos, ale kokos - pianka - gryka.
MATERAC KOKOS - PIANKA - GRYKA 120 X 60 cm OD SS (177358970) - Aukcje internetowe Allegro
Czy taki tez moze byc??????
MATERAC KOKOS - PIANKA - GRYKA 120 X 60 cm OD SS (177358970) - Aukcje internetowe Allegro
Czy taki tez moze byc??????
co sądzicie o łóżeczku tego typu bo zastanawiam się czy bedzie dobre dla dziecka ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC KOŁYSKA WIBR LAMPKA (168192567) - Aukcje internetowe Allegro
Kluliczek
Babka z laską
martka1 my mamy dokładnie takie łóżeczko jako turystyczne i na spocznik na lato dla dzidzi. Zobaczymy na ile się sprawdzi , ale nam się bardzo spodobało, choć bajery z wibracją i światełkiem to było to, na czym nam absolutnie nie zalezało.
Gaal
Ja ubranka dla Zuzi już wyprałam i wyprasowałam, w sumie wszystkie tak, tak mam prawdopodobnie nierówno pod sufitem, ale co tam jednak wiem, że teraz to bym już nie miała zbyt dużo siły, wiecie jak mi ciężko stać, szok!
a i torbę też mam już spakowaną, dla siebie i dla małej nie wiem, czy jestem normalna, ale to było silniejsze ode mnie a jeszcze jak dorwałam moją książeczkę zdrowia dziecka, z której dokładnie dowiedziałam się, że kurcze dokładnie moja mama urodziła mnie w 33 tygodniu, wody zielone, waga 2300, a w skali Apgar dostałam 9 i 10 pkt ( ), to ja wiem, co tej mojej małej żabie przyjdzie do głowy???
a i torbę też mam już spakowaną, dla siebie i dla małej nie wiem, czy jestem normalna, ale to było silniejsze ode mnie a jeszcze jak dorwałam moją książeczkę zdrowia dziecka, z której dokładnie dowiedziałam się, że kurcze dokładnie moja mama urodziła mnie w 33 tygodniu, wody zielone, waga 2300, a w skali Apgar dostałam 9 i 10 pkt ( ), to ja wiem, co tej mojej małej żabie przyjdzie do głowy???
Welonka_bb
Hej majóweczki :-) :-) :-) Od rana rozpiera mnie radość bo przywieźli tapczanik do pokoju Oliwki :-) pozwolę sobie na pokazanie Wam go i oczywiście czekam na oceny :-) Bałam sie trochę, że siedzisko będzie się troszkę "gryzło" z dywanem, ale chyba nie jest tak źle, co?
Jeszcze parę drobiazgów i pokoik będzie dopieszczony Pokoik jest bardzo mały więc troszkę się pomęczymy dopóki będzie łózeczko :-) Później jak mała podrośnie i zlikwiduje się łóżeczko to będzie zdecydowanie więcej miejsca.
Jeszcze parę drobiazgów i pokoik będzie dopieszczony Pokoik jest bardzo mały więc troszkę się pomęczymy dopóki będzie łózeczko :-) Później jak mała podrośnie i zlikwiduje się łóżeczko to będzie zdecydowanie więcej miejsca.
reklama
Podziel się: