reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

mysza u nas też cienko z zabawkami:-D Niech dziecko sobie wyrabia wyobraźnie:-D Ale zakupimy na mikołaja i pod choinkę w przyszły weekend bo jedziemy z dziewczynami też żeby sobie coś wybrały na mikołaja - nie było ich w ten weekend dlatego mikołaj nie przyszedł:-p

reklama
kupiłam Małej w aptece taki kubek z lovi. ?Zła jestem, bo zapłaciłam 18 zł, a tu 2 za 20 dają. Może któraś się skusi ;-)ZESTAW KUBKOW NIEKAPKOW LOVI 150+250ML! W=24H! HIT (1337858259) - Aukcje internetowe Allegro

tweenie, spoko, z przesyłką wychodzi 35 zł, czyli straciłaś złotówkę ;) Poza tym, po co Ci niekapoek po 12 miesiącu? Po 12 miesiącu to Twoja już sama sobie herbatę będzie robiła, skoro juz z niekapka dla dzieci po 6 miesiącu ciągnie ;) My mamy niekapek z TT, fajnie bo nakretka pasuje na butelki TT - a tych nam jeszcze kilka zostało - ale Radek masuje nim tylko dziąsła i się do niego śmieje, a jak niechcący zaciągnie, to z szoku pluje ;)

Ostatnia edycja:
ja też dziś oglądałam te kalendarze bo na gg przyszła mi promocja,fajne na prezent,też zamówie rodzicom,teściom,chrzestnym i pradziadkowi na święta

Anetka to się spiesz, bo przesyłka co najmniej 7 dni i straaasznie droga :( Najtańsza idzie 21 dni, średnia 14 i kosztuje 87 zł :/ Więc promocja tylko na papierze, chyba że zamówisz czarno-biały kalendarz na standardowym papierze, to wtedy wysyłkę 7 dniową przy zakupach za 9 zł masz gratis (podobno).

reklama
Do góry