reklama
MISECZKA NIEWYSYPKA niekapek Babytec Gyro Bowl (1332934505) - Aukcje internetowe Allegro jaka miseczka cudaczna zastanawiam się nad niekapkiem. Czy któraś ma firmy momma?
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Moje dziecko nie dostanie nic Wyrodny Św. Mikołaj. Szczerze,to zabawki interesują ją na krótką metę, woli pilot, telefon i butelkę z odrobiną wody mineralnej. Lubi też swoje paluchy...
No chyba, że tatuś, który jeszcze nic córci nie kupił, dostanie natchnienia, i spotka gdzieś Świętego, to Ninka zostanie oszczędzona :-)
No chyba, że tatuś, który jeszcze nic córci nie kupił, dostanie natchnienia, i spotka gdzieś Świętego, to Ninka zostanie oszczędzona :-)
sasanka1
Fanka BB :)
Tweenie te mi sie bardziej podobaja
PROMOCJA Kubek niekapek ?snack trap - NIEWYSYPEK (1348007024) - Aukcje internetowe Allegro
i tansze
zapomnnialam ze juz mam wlasnie ten
PROMOCJA Kubek niekapek ?snack trap - NIEWYSYPEK (1348007024) - Aukcje internetowe Allegro
i tansze
zapomnnialam ze juz mam wlasnie ten
ewelad
kolejny nabytek mikołajkowy Lili:-)
FISHER PRICE GRZECHOTKA Z PRZYSSAWKĄ DRZEWKO (1333494525) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE GRZECHOTKA Z PRZYSSAWKĄ DRZEWKO (1333494525) - Aukcje internetowe Allegro
agatka_natalia
sasanka1
tez kupilam julce cd player - udalo mi sie za 20 zl
M
madzik1980
Gość
Julka od chrzestnego dostała na mikołaja piękną kurteczkę i slimaka:
ZabawkA Fisher-Price Ślimak Smakosz Klocków (1327508393) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny prezent bo brakowało mi czegoś z klockami
Ewelad widze,że u was tez Fisher Price króluje heheh
Agatka Andrzej napewno będzie zadowolony
Julce bardzo się zegar akuku z Fishera podoba -POlecam!!
ZabawkA Fisher-Price Ślimak Smakosz Klocków (1327508393) - Aukcje internetowe Allegro
Fajny prezent bo brakowało mi czegoś z klockami
Ewelad widze,że u was tez Fisher Price króluje heheh
Agatka Andrzej napewno będzie zadowolony
Julce bardzo się zegar akuku z Fishera podoba -POlecam!!
agatka_natalia
sasnka a z jakim językiem kupiłaś, bo ja niestety z holenderskim, pomimo, że napisane, że francuski, ale mój M zna francuski i powiedział, że za chiny nie zbliżone do tego języka.
reklama
sasanka1
ja kupilam z Anglii wiec mam nadzieje ze angielski bo zalezalo mi na angielskim czekam na ta zabawke a w opisie nic nie ma teraz czatuje na krzeselko uczydelko mozna ostatnio poszlo za 51 zl ja chce kupic do 70 zl i pewnie dzis mi sie uda