reklama
jedyneczka
Fan(ka)
perla dzięki za info odnośnie krzesełka
ewelad cudna jest ta pacynka, mnie się samej uśmiecha na jej widok
ewelad cudna jest ta pacynka, mnie się samej uśmiecha na jej widok
ustrzeliłam Małej na allegro tego konika grającego z FP i tego lwa, co Ewcik pokazywała. Jeszcze się za leżaczkiem z wibracjami rozglądam. Niby mamy huśtawkę, ale zauważyliśmy, że jak się Małą powibruje trochę, to kupsko pięknie strzela Huśtawka tak na nią nie działa. A poza tym huśtawki nie mogę przenosić. M mnie z domu wywali z tymi klamotami
agatka_natalia
Fanka BB :)
tweenie to żeśmy razem tego konika licytowały
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja sprzedaję ale mój tylko do 9kg, muszę kupić do 18, bo kloc rośnie ;-)
Witajcie,
Jestem marcóweczką i mam do sprzedania ubranka po mojej córci może was zainteresują moje aukcje:
Body w ślicznych kolorach- 3 szt.rozm.74 jak nowe (1309036382) - Aukcje internetowe Allegro
Słodki sweterek w kwiatki-Coolclub (SMYK) rozm.74 (1309036447) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczna jeansowa sukenka,spódniczka NEXT 3-6m-cy (1309036493) - Aukcje internetowe Allegro
Super komplet: spodenki bluzeczka kamizelka rozm74 (1310636044) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne firmowe bluzeczki DWIE SZTUKI rozm.74 (1317590902) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam,
n
Jestem marcóweczką i mam do sprzedania ubranka po mojej córci może was zainteresują moje aukcje:
Body w ślicznych kolorach- 3 szt.rozm.74 jak nowe (1309036382) - Aukcje internetowe Allegro
Słodki sweterek w kwiatki-Coolclub (SMYK) rozm.74 (1309036447) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczna jeansowa sukenka,spódniczka NEXT 3-6m-cy (1309036493) - Aukcje internetowe Allegro
Super komplet: spodenki bluzeczka kamizelka rozm74 (1310636044) - Aukcje internetowe Allegro
Śliczne firmowe bluzeczki DWIE SZTUKI rozm.74 (1317590902) - Aukcje internetowe Allegro
Pozdrawiam,
n
tweenie My mamy ten lezaczek Fisher Price leżaczek bujaczek 2w1 POLECAMY! (1305180050) - Aukcje internetowe Allegro Dostała go w prezencie na chrzciny. Jest on super. Mala go bardzo lubi.
reklama
brejka
Szczęśliwa mamusia
hej dziewczyny czy może któraś z Was kupiła lub ma zamiar nosidełko bądź chustę? Ja właśnie kupiłam nosidełko i nie wiem czy nie zrobiłam głupoty bo dopiero po zamówieniu poczytałam o nosidełkach. A może znacie kogoś kto chce chustę sprzedać bo ja chętnie bym odkupiła jeśli niedrogo.