reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Ja mam posciel z nexta, Jest super na razie. Mialam z pierwsz ciązą glucka i tez bylam bardzo zadowolona. Feretti tez jest fajna bo ją mialam ale prasowanie jej graniczylo z cudem. HIII

reklama
Agatka_Natalia ja tez mam taka koszulke, no i cena choc wysoka to na allegro oplacalna. Np e-bielizna.pl kostzuje 20zl drozej. :-)

Co do poscieli. Ja mialam i nadal mam przy kUbie Feretti. Jakosciowo super, fakt trzeba sie ostro naprasowac by byla taka gladziutka i rowna, ale pralam ja juz ze 100 razy i nic jej nie jest. Mialam tez Mamo Tato i choc ok to w dotyku nie byla az tak mila jak Feretti. Co innego wypelnienie. Faktycznie, po wypraniu podusi wszystko sie zgrdulilo. mysle, ze nie powinno sie wirowac. Pralam tez poduszke u IKEA tania, za grosze i tez sie zgrdulila.

Ja mogę polecić wypełnienie Drewexu - mam po Kacperku, prana wileeelokrotnie i się nie zbiła :D. Powłoki mam Glucka i drewexu - po synu i teraz małej kupiłam Mamo-tato (mam od nich komplet do wózka i byłam zadowolona-chodź bawełna jednak polska co niestety widać i czuć).

a ja właśnie szukam łóżeczka na dżallegro. Tyle tego jest, że oczopląsu można dostać... Wiem tylko, jaki chcę kolor :-D Ale to i tak dużo...
Nad pościelą się nie zastanawiałam. Może się trafi coś okazyjnego w komplecie... Póki co i tak mała będzie spała w śpiworku albo przykryta flanelą. A nie mam za bardzo miejsca na trzymanie dodatkowej pościeli.

Mysza t o kup łóżeczko z szufladą jeżeli chcesz kupić drewniane to zawsze dodatkowe miejsce właśnie na pościel czy pampersy.

Ja też mam pościel Feretti, mam na nią rok gwarancji:-D Jeszcze jej nawet nie wypakowałam ale z tego co słyszałam i czytałam to jest super, po praniu pozostaje taka sama i się nie szmaci jak większość:-)
Do tego moja ma taką fajną naszywkę w kształcie tygryska:-)
Dałam za nią 80 zł, więc cena nie mała ale jak ma mi starczyć na lata, to się moim zdaniem opłaca:-)

musiałabym mieć przykrywaną, bo strasznie się kurzy. Wrzucam póki co do zakładek. Później pokażę eMkowi. Chociaż i tak ostatnie zdanie należy do mnie :cool2:

reklama
Do góry