reklama
agatka_natalia
Fanka BB :)
Do szpitala kupiłam sobie taką koszulkę.
TRIUMPH _ MAMABEL NOWOŚĆ! koszula nocna Rozm.38 (1049003578) - Aukcje internetowe Allegro
TRIUMPH _ MAMABEL NOWOŚĆ! koszula nocna Rozm.38 (1049003578) - Aukcje internetowe Allegro
tiffi1
madzik x-lander czerwony
misslena no to cenę walnęła niezłą, to niech się sama huśta na niej
aneta fajne butki
agatka fajna koszula, a cena spora też
Dziewczyny zaskoczyłyście mnie, bo ja myślałam że to na 100% trzeba wziąć new born, a wy piszecie, że niekoniecznie. Hmmm musze się temu przyjrzeć.
Pisałam dzisiaj o promocji w rosssmanie dotyczącej pampersów.
misslena no to cenę walnęła niezłą, to niech się sama huśta na niej
aneta fajne butki
agatka fajna koszula, a cena spora też
Dziewczyny zaskoczyłyście mnie, bo ja myślałam że to na 100% trzeba wziąć new born, a wy piszecie, że niekoniecznie. Hmmm musze się temu przyjrzeć.
Pisałam dzisiaj o promocji w rosssmanie dotyczącej pampersów.
ania_pestka
Ja przy Piotrusiu(3400) nie miałam w ogóle pampersów 1 tylko od razu 2,a na 3 przeszliśmy jak Piotruś miał jakieś 3 tygodnie(może nawet ciut wcześniej) bo brzuszek i nóżki się za bardzo odciskały i teraz też nie kupuje 1 tylko od razu 2.
Dziewczyny mam pytanie o konkretne firmy pościeli. Jakie macie kupione i czy już prane?
Generalnie zastanawiam się nad Drewex, Feretti, Nino, Gluck, Bon Dodo, Klupś. Naczytałam się złych opinii o mamo_tato
pewnie nie wszystkie wiarygodne.. Jakoś najciężej mi idzie z wyborem tej pościeli...wiem ze i tak na poczatku praktycznie uzywa sie tylko ochraniacza, ale chcialabym kupic jedna a porządnie! Co polecacie?
Generalnie zastanawiam się nad Drewex, Feretti, Nino, Gluck, Bon Dodo, Klupś. Naczytałam się złych opinii o mamo_tato
Dziewczyny mam pytanie o konkretne firmy pościeli. Jakie macie kupione i czy już prane?
Generalnie zastanawiam się nad Drewex, Feretti, Nino, Gluck, Bon Dodo, Klupś. Naczytałam się złych opinii o mamo_tatopewnie nie wszystkie wiarygodne.. Jakoś najciężej mi idzie z wyborem tej pościeli...wiem ze i tak na poczatku praktycznie uzywa sie tylko ochraniacza, ale chcialabym kupic jedna a porządnie! Co polecacie?
poczytaj tutaj jest o feretti nie polecaja
Forum Szukaj - Szukaj - Gazeta.pl
reklama