reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

ale nie chodziło mi że do przykrycia tylko pod spód.

a to nie zrozumiałam cię przepraszam. ale takiej pod spód tez nie kupuje. bede mieć wózek z wkładem gondolowym i na spód to ewentualnie jakąś pieluszke flanelową położę albo cienki kocyk jak sie zmieści.

Sasanka gratuluje zakupu:)

reklama
Ja dzisiaj poszłam na spacrek z psem i tak sobie weszłam do lumpka i oto moje łupy
PICT0007.jpg

PICT0006.jpg

PICT0005.jpg

PICT0003.jpg

PICT0002.jpg

PICT0001.jpg

aszka sliczne ciuszki:)ze tez u mnie lumpkow w poblizu nie ma:/

ale jakos tak rozem w oczy porazilo!!!

Wiem wiem ale jak zrobiłam przegląd dotychczasowych zakupów to większośc jest białych i niebieskich więc stwiedziłam ze cos różowego trzeba dokupić zeby było kolorowo hehe
Jak znam życie to połowy z tego co mam nigdy dzidzia nie załozy bo nie zdązy. A jeszcze kuzynka mojego Ł obiecała sporo ciuszków więc będzie w czym przebierać.

ja dzis w przypływie inwencji wymyśliłam sobie że przewijak zrobi mi mój mąż złota rączka, mianowicie mam w PL nakładke taką miękką ceratkową na komode z przewijakiem ale nie mam komody hehe wiec poprosze Mojego żeby mi zrobił usztywniony blacik z zabezpieczeniami na bokach który będę mogła założyć na łóżeczkoi na to dam ta nakładkę i będzie gitara hehe:) miałam w planie kupic gotowy przewijak z wanienka ale doszlam do wniosku ze one sa strasznie małe i na długo nie wystarczą. a w sumie wanienke juz mam więc tylko stojak dokupię. moja mami odebrała dziś pierwszą paczkę z pierdółkami dla dziecka, dopakuje do niej następne które juz w domu czekają i wyśle to do mnie:) juz sie nie moge doczekać i troche mi żal że sama sobie tego nie moge zrobić ale cóż, siła wyższa..

reklama
Dziewczyny a jakie kosmetyki polecacie:Ja kupiłam całą serię Nivea sensitive i do tego sudocrem , linomag i Oilatum-ale tego będe używac jakby się okazało ,ze mała źle toleruje Nivea.
Powoli zaczynam wszytsko kompletować-bo chce to rozłożyc ,żeby finansowo nie był to jakiś szok :)

Do góry