reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
ale macie piękne ciuszki 
ja się pochwalę moimi 2 zdobyczami - całe mnóstwo

ja się pochwalę moimi 2 zdobyczami - całe mnóstwo

oczekiwanie
Fanka BB :)
To ja za tydzien tez M zabieram do hurtowni i po ciuszki dla dzidzi jedziemy chyba;-) Chociaz to jeszcze az tydzien wiec wiele moze sie zmienic.
Fajowe ubranka.
Fajowe ubranka.
Ja znalazłam stronki z bodami z fajnymi napisami :-) pokażę M to na pewno chociaż jedne sobie stąd wybierzemy ;-)
Super Prezent -Body z imieniem! /62 długi rękaw (898978222) - Aukcje internetowe Allegro
Body z imieniem Twojego dziecka! długi rękaw /68 (890677383) - Aukcje internetowe Allegro
Super Prezent -Body z imieniem! /62 długi rękaw (898978222) - Aukcje internetowe Allegro
Body z imieniem Twojego dziecka! długi rękaw /68 (890677383) - Aukcje internetowe Allegro
Znalazłam jeszcze śliczną kołyskę
FISHER PRICE leżaczek kołyska +gratis za 20 pln (899069408) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE leżaczek kołyska +gratis za 20 pln (899069408) - Aukcje internetowe Allegro
emih
Fanka BB :)
A ja wam powiem dziewczyny, że w nocy jak spać nie mogłam- daleko wybiegłam w przyszłość- oj daleko daleko ;-) i pomyslałam o zrzucaniu kilogramów... Po poprzedniej ciąży miałam ich w nadmiarze 15 (10 w szpitalu zostawiłam) ale jeździłam na orbitreku (polecam, polecam). A tym rqzem sobie myślę, że hula- hop zakupię (moja córa chce kręcić pupą) to i ja pokręcę
A zobaczyłam takie cudo... SUPER KOLO HULA HOP Z MAGNESEM WĘGLOWYM PROMOCJA! (888794060) - Aukcje internetowe Allegro A już nie raz słyszałam, że na talię osy- hula-hop jak znalazł... 
MAdzia- świetna kołyska, ja się trochę jednak takich wynalazków obawiam, choć sama nad huśtawką myślę... jednakże dzieciaczcki bardzo szybko przyzwyczajają się do takich wygód i potem może być problem z uspaniem bez tego sprzetu- np u babci czy w gościach...

MAdzia- świetna kołyska, ja się trochę jednak takich wynalazków obawiam, choć sama nad huśtawką myślę... jednakże dzieciaczcki bardzo szybko przyzwyczajają się do takich wygód i potem może być problem z uspaniem bez tego sprzetu- np u babci czy w gościach...
Ostatnia edycja:
reklama