reklama
o nie!! jaka slodycz!! ja jutro jade na zakupy dla starszej...i na pewno co kupie maluszkowi ...nie moge sie juz powstrzymywac!!!!!!!!!!
emih
Fanka BB :)
R.usałka, słusznie słusznie...
A ja buszowałam i znalazłam łóżeczko... już ktoś wstawiał linka z Radkiem (Geperty?) ale nie jestem pewna czy z całym zestawem poslieli- uważam że warto... Jest z szufladą i bez a pościeli bez liku....
W) Ochraniacz na cala dlugosc lozeczka 120x60 (892203148) - Aukcje internetowe Allegro
A ja buszowałam i znalazłam łóżeczko... już ktoś wstawiał linka z Radkiem (Geperty?) ale nie jestem pewna czy z całym zestawem poslieli- uważam że warto... Jest z szufladą i bez a pościeli bez liku....
W) Ochraniacz na cala dlugosc lozeczka 120x60 (892203148) - Aukcje internetowe Allegro
ania_pestka
Fanka BB :)
emih śliczne ubranka ja mam taką pościel jak ten sprzedawca ma w ofercie: misie na drabinkach żółte i jestem z niej zadowolona
Ja oczywiście będąc wczoraj w mieście musiałam wstąpić do lumpka...i znalazłam sobie bluzkę-tunikę, synkowi-bluzeczki i oczywiście najbardziej obłowiło się to najmłodsze ale jak już będę znała płeć to dopiero zaszaleje
Ja oczywiście będąc wczoraj w mieście musiałam wstąpić do lumpka...i znalazłam sobie bluzkę-tunikę, synkowi-bluzeczki i oczywiście najbardziej obłowiło się to najmłodsze ale jak już będę znała płeć to dopiero zaszaleje
M
madzik1980
Gość
reklama
madzik śliczne te ciuszki, matko ja dopiero w środe jade do Poznania do jakiegoś wiekszego sklepu, i nie wiem jak mam wytrzymac jak wy co chwilke takie śliczne ciuszki wklejacie. Chyba dla pocieszenia rozpakuje sobie jakis karton z ciuszkami córci