reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Ja tez się zgadzam sa słodziutkie, ale troszkę drogie!! chociaz jakosciowo nie mozna narzekac)
Ja wogóle jestem fanką prosiaczka i kubusia więc napewno się znajdą takie akcenty w pokoiku mojej córeczki!!:-)

reklama
Aisim, dałam po ok10 -12zł za body, pajace (wszystko było przecenione o 50-70%) :-D A są tak neutralne że i chłopiec i dziewuszka mogą nosić :tak:

To ja wkleję zdjęcie z moimi pierwszymi zakupami dla dzidzi...
Jak widać kolory neutralne, jednak jest komplet pod róż- a tak na wszelki wypadek, a że był przeceniony- szkoda było nie wziąść :cool2:

o nie!! jaka slodycz!! ja jutro jade na zakupy dla starszej...i na pewno co kupie maluszkowi ...nie moge sie juz powstrzymywac!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Własnie, właśnie, ja się też oprzeć nie mogę- uwielbiam kupować ubrania dla dzieci! M krzywo patrzy, a ja kiszę "wacikowe" i po kryjomu zapasy :-Drobię

hehehe..ja juz zapowiedzialam, ze nie bede sie zwijala z "bolu" jutro z czyms do domu wracam...:tak::-)

emih tez sie zdecydowalismy na to lozeczko-tylko kolor jeszcze dyskutujemy. chyba z calym kompletem poscieli juz wezmiemy :tak:

emih śliczne ubranka:tak: ja mam taką pościel jak ten sprzedawca ma w ofercie: misie na drabinkach żółte i jestem z niej zadowolona:tak:
Ja oczywiście będąc wczoraj w mieście musiałam wstąpić do lumpka...i znalazłam sobie bluzkę-tunikę, synkowi-bluzeczki i oczywiście najbardziej obłowiło się to najmłodsze:-D ale jak już będę znała płeć to dopiero zaszaleje:-D

reklama
madzik śliczne te ciuszki, matko ja dopiero w środe jade do Poznania do jakiegoś wiekszego sklepu, i nie wiem jak mam wytrzymac jak wy co chwilke takie śliczne ciuszki wklejacie. Chyba dla pocieszenia rozpakuje sobie jakis karton z ciuszkami córci

Do góry