reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

witam serdecznie :) przepraszam że się wam tu wcinam. Mam do sprzedania wózek głęboko spacerowy firmy CONECO TOLEDO 380zł jesli ktoras bylaby zainteresowana tu jest moja aukcja z allegro NAJTANIEJ CONECO TOLEDO + folia gratis (941384578) - Aukcje internetowe Allegro i opis wózka. Mozna obejrzeć :)Jest zadbany ma tylko lekko peknieta gąbke na uchwycie raczki pokazane na zdjeciach na aukcji. z gondoli korzystałam 5 mcy spacerówka zaliczyła 3 spacerki. Chcę go sprzedać ponieważ nie mam miejsca na trzymanie gondoli a szkoda mi wyrzucać i kupiłam samą spacerówkę. jeśli któraś z was jest zainteresowana można pisać na priv. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka dla was i waszych pociech :)

reklama
mammi , aneta_h śliczne ciuszki:tak:
mammi widzę ża kupiłaś ten komplecik różowy co my z atabe mamy w fiolecie;-)

aneta ja tak cichaczem przed M będę znosić do domu:-)

jedyneczka ja tez cichaczem przed M duzo kupuje bo on twierdz,ze mam juz tego multum i po co mi jeszcze hahaaah.Jakie multum,jak to tylko kilka cuszkow hehe:))

mammi, aneta_h śliczne te ciuszki!!:-)
Ja jeszcze nic praktycznie nie mam bo mój M cały czas mi mówi, że jeszcze za wcześnie!
Kupiłam 1 kurteczkę z lupka bo była tak śliczna, że nie mogłam się oprzeć ale to jest kurteczka na pół roczku.
Napiszcie mi dziewczyny w jakim rozmiarze kupujecie ciuszki dla noworodka 54 czy 62??

Hej:) ja kupuje ciuszki dla noworodka w rozmiarach i 56 i 62 bo dzidzia predko rosnie. Mam tez ze 3 body w rozmiarze 50.:) gdyby niunia nie chciala byc zbyt duża dzidzia to bedzie miala chocby te trzy ciuszki w sam raz na siebie- moja kolezanka urodzila synka 51cm i ubranka 56 poki co wiszą na nim:) Ale dzieciaczki predko rosną po porodzie. Do trzech miesięcy juz wyrosnie:) mam tez kilka rzeczy najpotrzebniejszych na pol roczku zeby potem nie biegać i nie szukac:) :D

sliczne te ubranka!!!kurcze zebym ja juz wiedziala co pod serduszkiem nosze a tak ach...

mysmy wczoraj zakupili:

na poczatek zamiast lozeczka: Roba 4 in 1 Beistellbett, Stubenwagen, Wiege und Bank bei eBay.de: Betten (endet 28.02.10 20:07:27 MEZ)

Quinny Speedy+Dreami+Maxi Cosi bei eBay.de: Kinderwagen Kombis (endet 28.02.10 20:08:43 MEZ)

i zastanawiam sie jeszcze nad tym:

BabyBjörn Baby Sitter Wippe Balance m. Rechnung w. NEU bei eBay.de: Wippen Schaukeln (endet 02.03.10 10:23:57 MEZ)

i cala torbe ubran z tym ze kolorki uniwersalne,jakas fotke cykne pozniej i dodam:)

ja też byłam w realu i też trochę pokupowałam:-) też tego pajacyka ze snoopim, kilka par skarpetek, chusteczki z pampersa, bo fajna promocja, rajtuzki, pieluchy tetrowe, smoczki itd.. a wczoraj w reserved bluzeczkę, dwie pary spodni, a w H&M 2 czapeczki z napisami- I love mummy i I love daddy:-)

Hej dziewczyny :)
Kurczę, przez te zmiany na forum nie mogłam się zalogować (wyłączyli mi logowanie przez Facebooka, potem mi podesłali jakieś hasło, ale nie mogłam aktywować profilu... no porażka).
Pytałyście o firmę tuffi - nie znam jej, zobaczyłam tylko w jakiejś dzieciowej gazetce ranking podgrzewaczy i tuffi miał dobre oceny i przystępną cenę :) Koleżanka miała Aventa (co prawda jakiś starszy model, bo to 4 lata temu było), ale zachwycona nie była :/
A futerał styropianowy na butelkę mam razem z torbą :)

moje wczorajsze lupy,wszystko prawie jeszcze z metkami i uwaga wydalam 25€ czyli jakies 100 zl

zv4lex.jpg

11v7ech.jpg

16lk4xt.jpg

reklama
Do góry