witam serdecznie
przepraszam że się wam tu wcinam. Mam do sprzedania wózek głęboko spacerowy firmy CONECO TOLEDO 380zł jesli ktoras bylaby zainteresowana tu jest moja aukcja z allegro NAJTANIEJ CONECO TOLEDO + folia gratis (941384578) - Aukcje internetowe Allegro i opis wózka. Mozna obejrzeć
Jest zadbany ma tylko lekko peknieta gąbke na uchwycie raczki pokazane na zdjeciach na aukcji. z gondoli korzystałam 5 mcy spacerówka zaliczyła 3 spacerki. Chcę go sprzedać ponieważ nie mam miejsca na trzymanie gondoli a szkoda mi wyrzucać i kupiłam samą spacerówkę. jeśli któraś z was jest zainteresowana można pisać na priv. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdrówka dla was i waszych pociech 
reklama
jedyneczka
Fan(ka)
mammi , aneta_h śliczne ciuszki
mammi widzę ża kupiłaś ten komplecik różowy co my z atabe mamy w fiolecie;-)
aneta ja tak cichaczem przed M będę znosić do domu:-)

mammi widzę ża kupiłaś ten komplecik różowy co my z atabe mamy w fiolecie;-)
aneta ja tak cichaczem przed M będę znosić do domu:-)
mammi, aneta_h śliczne te ciuszki!!:-)
Ja jeszcze nic praktycznie nie mam bo mój M cały czas mi mówi, że jeszcze za wcześnie!
Kupiłam 1 kurteczkę z lupka bo była tak śliczna, że nie mogłam się oprzeć ale to jest kurteczka na pół roczku.
Napiszcie mi dziewczyny w jakim rozmiarze kupujecie ciuszki dla noworodka 54 czy 62??

Ja jeszcze nic praktycznie nie mam bo mój M cały czas mi mówi, że jeszcze za wcześnie!
Kupiłam 1 kurteczkę z lupka bo była tak śliczna, że nie mogłam się oprzeć ale to jest kurteczka na pół roczku.
Napiszcie mi dziewczyny w jakim rozmiarze kupujecie ciuszki dla noworodka 54 czy 62??

Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
Hej
ja kupuje ciuszki dla noworodka w rozmiarach i 56 i 62 bo dzidzia predko rosnie. Mam tez ze 3 body w rozmiarze 50.
gdyby niunia nie chciala byc zbyt duża dzidzia to bedzie miala chocby te trzy ciuszki w sam raz na siebie- moja kolezanka urodzila synka 51cm i ubranka 56 poki co wiszą na nim
Ale dzieciaczki predko rosną po porodzie. Do trzech miesięcy juz wyrosnie
mam tez kilka rzeczy najpotrzebniejszych na pol roczku zeby potem nie biegać i nie szukac

kama
Fanka BB :)
sliczne te ubranka!!!kurcze zebym ja juz wiedziala co pod serduszkiem nosze a tak ach...
mysmy wczoraj zakupili:
na poczatek zamiast lozeczka: Roba 4 in 1 Beistellbett, Stubenwagen, Wiege und Bank bei eBay.de: Betten (endet 28.02.10 20:07:27 MEZ)
Quinny Speedy+Dreami+Maxi Cosi bei eBay.de: Kinderwagen Kombis (endet 28.02.10 20:08:43 MEZ)
i zastanawiam sie jeszcze nad tym:
BabyBjörn Baby Sitter Wippe Balance m. Rechnung w. NEU bei eBay.de: Wippen Schaukeln (endet 02.03.10 10:23:57 MEZ)
i cala torbe ubran z tym ze kolorki uniwersalne,jakas fotke cykne pozniej i dodam
mysmy wczoraj zakupili:
na poczatek zamiast lozeczka: Roba 4 in 1 Beistellbett, Stubenwagen, Wiege und Bank bei eBay.de: Betten (endet 28.02.10 20:07:27 MEZ)
Quinny Speedy+Dreami+Maxi Cosi bei eBay.de: Kinderwagen Kombis (endet 28.02.10 20:08:43 MEZ)
i zastanawiam sie jeszcze nad tym:
BabyBjörn Baby Sitter Wippe Balance m. Rechnung w. NEU bei eBay.de: Wippen Schaukeln (endet 02.03.10 10:23:57 MEZ)
i cala torbe ubran z tym ze kolorki uniwersalne,jakas fotke cykne pozniej i dodam
_Ewcik_
ja też byłam w realu i też trochę pokupowałam:-) też tego pajacyka ze snoopim, kilka par skarpetek, chusteczki z pampersa, bo fajna promocja, rajtuzki, pieluchy tetrowe, smoczki itd.. a wczoraj w reserved bluzeczkę, dwie pary spodni, a w H&M 2 czapeczki z napisami- I love mummy i I love daddy:-)
kropa501
Hej dziewczyny 
Kurczę, przez te zmiany na forum nie mogłam się zalogować (wyłączyli mi logowanie przez Facebooka, potem mi podesłali jakieś hasło, ale nie mogłam aktywować profilu... no porażka).
Pytałyście o firmę tuffi - nie znam jej, zobaczyłam tylko w jakiejś dzieciowej gazetce ranking podgrzewaczy i tuffi miał dobre oceny i przystępną cenę
Koleżanka miała Aventa (co prawda jakiś starszy model, bo to 4 lata temu było), ale zachwycona nie była :/
A futerał styropianowy na butelkę mam razem z torbą
Kurczę, przez te zmiany na forum nie mogłam się zalogować (wyłączyli mi logowanie przez Facebooka, potem mi podesłali jakieś hasło, ale nie mogłam aktywować profilu... no porażka).
Pytałyście o firmę tuffi - nie znam jej, zobaczyłam tylko w jakiejś dzieciowej gazetce ranking podgrzewaczy i tuffi miał dobre oceny i przystępną cenę
A futerał styropianowy na butelkę mam razem z torbą
reklama
ania_pestka
moje wczorajsze lupy,wszystko prawie jeszcze z metkami i uwaga wydalam 25€ czyli jakies 100 zl
![]()
![]()
![]()
Super okazja, to już porządna wyprawka, nie ma co