reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
DSC06442.jpgDSC06443.jpgDSC06444.jpgDSC06445.jpgDSC06446.jpgDSC06447.jpg

To wczorajsze zakupy. Przemycone cichaczem, żeby M nie widział:-DBluzeczka w kratkę ma r. 98, i jest ciut za duża. Może mi się uda wymienić w innym sklepie, bo w tym nie było. Ta w kropki też 98 ale jakoś inaczej to wygląda...Przydałyby mi się jeszcze błękitne leginsy, ale nie widziałam...Koszulka za 10 zł więc wzięłam. zwykła taka ale za taką cenę...
body jeszcze nam się przyda na wczesną wiosnę, ale mają tylko do 86, i już jest tak akurat+minimalny zapas. Jak będzie ciepło to na koszulkowo-majtkowe zakupy się wybiorę. Wczoraj zakupiłam na szafce 3 pak H&M za 10 zł. zobaczymy jak pasują( rozmiar -86/92).

Jeszcze chyba dokupię

Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL

to mi się podoba
Product Detail | H&M PL ale nie widziałam u nas, choć jakoś 1 okiem na dział z bielizną luknęłam
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL

to fajne ale cena nie koniecznie
Product Detail | H&M PL

Product Detail | H&M PL

Product Detail | H&M PL (chyba używanych poszukam)
Product Detail | H&M PL

to w Reserved upatrzyłam
http://www.reserved.com/pl#/kids-collection/unisex/bielizna-unisex/R2629

http://www.reserved.com/pl#/kids-collection/girl-092-110/sets/kolekcja-limitowana-girl/S1266
Zuzia kocha ptaszka Piti:-D

ale nie widziałam w sklepie. Bo to co na stronie a co w sklepie...nawet jak piszą że duża dostępność
Kupiłam też leginsy w ReKids, ale oddałam, bo nawet 74 jakieś duże były...nogawka jakaś szeroka

a to moje zakupy:

Reserved - Kolekcja Wiosna Lato 2012 (tylko ja mam szarą)
Reserved - Kolekcja Wiosna Lato 2012

Nie ma to jak dostać wypłatę:-D

Ostatnia edycja:
Joaszka-ja to sobie dokladnie przestudiuje bo teraz wlasciwie w gosci sie wybieram:)no ale tak na szybko widze ze fajne tuniczki

Ja dzis znow nawiedzilam zare ale niestety nie bylo tego co chcialam ale w pn dostawy maja.Poki co zakupilam plaszczyk i jest super:)dobrze ze nie bylo rozm 18-24 ktory aktualnie biore i wzielam 24-36 i pasuje super:)
flounce trench coat - Jackets - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Netherlands

mama nadzieje ze wkrotce beda juz sandalki mieli .chce je wyczaic bo oczywiscie na teraz mi potrzebne a te akurat w porownaniu z innymi ktore tu widzialam nie sa takie drogie no a kto wie,do naszego lata moga byc za male.Dlatego mam nadzieje ze te beda i ze beda pasowaly http://www.zara.com/webapp/wcs/stor...a-S2012/189590/708560/LEATHER+SANDAL+WITH+BOW
a do tego trampki bo conversa z dumkami zamiast sznurowek nie moge znalezc:(chyba ze kolezanka mi w anglii znajdzie

Ostatnia edycja:
kropa-no i ta falbana by chyba na radku tez nie za bardzo wygladala;) "do piachu" bedziemy mieli inna kurtke:)

joaszka-jak mowilam fajne tuniki.Z dalszych planow zakupowych to tez zwrocilam uwage na te bluzeczke o ktorej piszesz ze cena kosmiczna.Ma taki fajny lejacy material o ile pamietam a nie typowa bawelne.
I te rajtuzki kremowe i brazowe tez kupilam.bardzo fajne sa.mala nawet teraz te brazowe na sobie ma:)
Ale ogolnie to zawsze z hm troche rozczarowana wychodze...

Eijf-płaszczyk ładny. ale za tą cenę to połowa moich zakupów:-)

Product Detail | H&M PL

niestety nie mieli 92, a w 98 to 2 Zuzie by weszły:-D

a te wypatrzyłam na stronce, ale i cena mnie po przeliczeniu na pl powala i u nas nie ma...
Mogłabym koleżankę poprosić, ale z przesyłką ok 100 więc odpada.
ale piękne są

joaszka-na tutejsze warunki to plaszczyk nie jest drogi ale co mnie wkorza to to ze ostatnio za sweterek u nich zaplacilam niemal tyle samo a wolalabym by cena swetra jednak roznila sie od ceny kurtki/plaszcza bo to jakos nieproporcjonalnie moim zdaniem.

Na Te sukieneczki ktore pokazujesz tez sie napalilam ale w sklepie mnie nie powalily.nie sa drogie ale na razie ich nie bralam no chyba ze przed wakacjami stwierdze ze jednak za malo mam letnich rzeczy dla malej.

chyba ci sie jakis link nie wkleil i teraz zastanawiam sie co takie piekne??(ostatnie zdanie)

reklama
joaszka-no sliczne sa tylko nie kazde dziecko chce nosic z tym przedzialkiem miedzy paluszkami.Ja kupilam takie klapki havaianas na plaze cos takiego Bambini.com | Havaianas s11 slipper baby top | €18,95 Moja akurat zalozy (z tym ze gumka niestety za luzna...) ale sa dzieci ktorym to przeszkadza.Chyba poki co nie zdecydowalabym sie na sandalki na codzien z ta przegrodka bo mnie sama ,jesli jest to za twarde,drazni czasem.No ale gdyby byla taka wersja bez to naprawde fajne:)
No w usa to rzeczywiscie niekotre rzeczy za grosze kupic mozna.Sama chcialabym by ktos mi conversy czy uggs'y przywiozl
p.s. a zeby cie pocieszyc (?) to widze ze nawet w rozmiarach naszych dzieci nie sprzedaja bo dopiero od nr 9 czyli o wiele wiekszy.5 to nasze 21
w dziale baby girl maja tez slodkie z tym ze ja szukam czegos ze skory jednak i najlepiej takie ktore piete maja chyba ze jako dodatkowe bez

Ostatnia edycja:
Do góry