reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

nef-u nas odwrotnie tzn mniej na stronie,wiecej w sklepie.Ogolnie rzeczy typowo letnie mozna juz dostac,przynajmniej widzialam w kilku sklepach ktore obskoczylam.
a cocodrillo ma juz nowe kolekcje w sklepach?

reklama
eijf, zaszłam dziś specjalnie do sklepu firmowego Convers, bo też myślałam o trampkach dla Radka od nich i kurczę, do Polski sprowadzają od numeru 27. Podstawowa wersja w rozmiarze 27 kosztuje 139 zł, teraz jest jakaś wyprzedaż -50% więc całkiem tanio można kupić. Niestety, nie ma małych rozmiarów :(

a cocodrillo ma juz nowe kolekcje w sklepach?

nie mam teraz okazji wyskoczyć, a ich sklep internetowy nie działa. Wcześniej babka mi mówiła, że nowa kolekcja ma być jakoś na przełomie lutego/marca. Ale oni nigdy nic nie wiedzą na 100%, chyba mają jakies odgórne wytyczne. popytaj lepiej tej swojej znajomej, może coś więcej wie.

Kropa-no tu sa w roznych kolorach tylko musze sie zdecydowac czy krotkie czy dlugie.No i przymierzyc bo podobno duze

A ja sie wlasnie z kolezanka zgadalam.ona ma w domu conversy 21 i 22 w domu i w pn mi przyniesie to na spokojnie poprzymierzam.kurcze ona za grosze w usa kupila.u nas 40€..w anglii tez byly tanie

Przyszly moje ciuszki z Mayoral, naprawdę ladne. Sukienka na przyszly rok jest faktycznie dluga, czyli na przyszly rok, ale bluzeczki slodkie, juz w nich chodzi na body

Eijf- ubranka śliczne. Jednak kurde jak dla mnie to przegięcie, że za tak mały kawałek materiału płaci się tyle co dla dorosłego....
Ja teraz poluję na przecenach albo z Szafki używane zamawiam.

Dziś w H&M getry we wzór zebry kupiłam za 10 zł. Niestety nie miałam czasu się rozejrzeć, bo z M byłam bo jakieś bokserki dla niego, a on się już niecierpliwił jak na dział z ubrankami poszłam...

Jutro jadę to i H&M, ReKids , Smyka i 5-10-15 zachaczę bo to w 1 miejscu. Do Zary nawet nie zaglądam, o to nie na mój portfel....

Jeśli chodzi o rozmiar to z 92 jedynie body, bo 86 na styk. Reszta, a zwłaszcza spodenki i getry to na 86, bo inaczej za długie i za szerokie w pasie. a czasem nawet 86 jest za duże...a i sukienki 92, bo 86 jakieś wąskie...

Ostatnia edycja:
joaszka-getry zebry brzmia niezle:)
no a na zakupy to najlepiej samej albo z koleznka.Boziu jak mi fajnie bylo tez przez to ze nie musialam zwracac uwagi na mala!

reklama
przynioslam do domu dwie pary conversow ale juz mi sie nie chcialo dzis malej mierzyc.jednak z tego co widze strasznie duze sa i rozmiar 20 (mam 20 i 21)mial chyba 14 cm jesli chodzi o podeszwe...

Do góry