reklama
eijf
Fanka BB :)
nef-no to najlepiej zmierz od pachy do pachy i porownaj troche z koszulkami.Poza tym latem beda mialy juz 2 lata wiec moze, skoro do 2 sa waskie wez te rozmiar wieksze ale trzeba tez wziac pod uwage to ze to jest bielizna i najlepiej jesli ladnie przylega.Co do majtek to pielucha swoje robi i te ich tylki moga wydawac sie wieksze niz w rzeczywistosci
a ja zmykam zobaczyc czy uda mi sie gdzies wydrukowac zdjecie na koszulce ale koszulce ktora sama im dam
a ja zmykam zobaczyc czy uda mi sie gdzies wydrukowac zdjecie na koszulce ale koszulce ktora sama im dam
kropa501
nef, nie, nie prałam - odłożyłam na razie i czekam na wiosnę Ja nie wiem, ale mi jakoś dużo się bawełna nie sprała nigdy, a poza tym tak jak pisze nef, bielizna to raczej przylegająca musi być, nie lubię jak wycięcia na rączki są takie, ze od pachy do pasa gołe albo majtki z tyłka spadają Mój jest chudzinek, zobaczę jak będzie i dokupię potrzebnego rozmiaru
eijf
no a ja oczywicie na razie nie kupuje zadnych koszulek i majtek.Co jak co ale takie produkty sa w sklepie zawsze no i jak pisala kropa, nie jest to wielki wydatek by robic zapasy to nie komuna.
ja dzis przy okazji upatrzylam malej buty na wiosne.chce przede wszystkim kupic 2 pary: jedne bardziej sportowe na codzien i jedne do sukienek.
No i pierwszy typ mam z tym ze nie bylo czasu mierzyc ale jeszcze wroce.Kolor oczywiscie neutralny bo inaczej bym z torbami poszla... Shoesme WU200213 G-Mazzinga silve | mooieschoenen.nl
ja dzis przy okazji upatrzylam malej buty na wiosne.chce przede wszystkim kupic 2 pary: jedne bardziej sportowe na codzien i jedne do sukienek.
No i pierwszy typ mam z tym ze nie bylo czasu mierzyc ale jeszcze wroce.Kolor oczywiscie neutralny bo inaczej bym z torbami poszla... Shoesme WU200213 G-Mazzinga silve | mooieschoenen.nl
kropa mi się pokurczyły śpiochy z coccodillo i ze smyka, takie bieliźniane z czystej bawełny, więc jestem ostrożna, a i kurczyła się taka misiowata bawełna, uzywana do szycia cieplejszych dresów, ciuszki po praniu robiły się praktycznie o rozmiar mniejsze. Pokurczyły mi się spodenki dresowe mothercare
eijf ja nie lubię obcisłych podkoszulek i sama dla siebie i dla dziecka. Tzn nie chce żeby były za mocno wycięte pod pachą, ale nie mogą być obcisłe, nie mogą opinać brzuszka.
chociaż powiem wam, że te rozmiary majteczek są złudne i to jak się trzymają pupy zalezy bardziej od gumki.
Ja mam takie z lata, zakładałam na pampka, dzisiaj mierzyłam i gatki z szeroką sztywną gumka są teraz ok, a te z delikatną są za duże. A na oko wyglądają na podobny rozmiar.
eijf ja nie lubię obcisłych podkoszulek i sama dla siebie i dla dziecka. Tzn nie chce żeby były za mocno wycięte pod pachą, ale nie mogą być obcisłe, nie mogą opinać brzuszka.
chociaż powiem wam, że te rozmiary majteczek są złudne i to jak się trzymają pupy zalezy bardziej od gumki.
Ja mam takie z lata, zakładałam na pampka, dzisiaj mierzyłam i gatki z szeroką sztywną gumka są teraz ok, a te z delikatną są za duże. A na oko wyglądają na podobny rozmiar.
Ostatnia edycja:
JEsli chodzi o gatki, to mam tez mam kupione na zapas z mothercare, 7 sztuk za 20 chyba zlotych, na 2-3 lata. wygladają na male, ale Pola tez ma malutki tyleczek. JEszcze nei pralam, bo na razie korzystac nie bedziemy.
Mi się nigdy z mothercare spiochy czy body nie skurczyly, za to z tesco bardzo, praktycznie o rozmiar.
Butki planuję kupic, jak juz bedzie cieplej, pewnie z elefanten z deichmana, cos do sukienki i cos sportowego.
Mi się nigdy z mothercare spiochy czy body nie skurczyly, za to z tesco bardzo, praktycznie o rozmiar.
Butki planuję kupic, jak juz bedzie cieplej, pewnie z elefanten z deichmana, cos do sukienki i cos sportowego.
eijf
nef-nikt nie mowi o obcislych (choc ja takowe,ze stretchu ,wlasnie najbardziej lubie) ale jako bielizna to mnie sie wydaje ze zbyt szerokie to byc nie moze?
U mnie ,jesli zarezerwujemy te wakacje,zacznie sie szukanie typowo letnich ubranek, stroju kapielowego itd.No ale szalec nie bede,kupie cos tanszego bo nie wiadomo czy do naszego alta z tego nie wyrosnie.
Jutro ma mi kolezanka kupic w zarze te niebieskie portki oraz cos takiego,o ile beda mieli.Sama jade tam w pt ale jesli nie bedzie pasowac to sobie bede mogla od razu wymienic unikajac jezdzenia dwa razy http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-S2012/190042/629669/satin+trousers
U mnie ,jesli zarezerwujemy te wakacje,zacznie sie szukanie typowo letnich ubranek, stroju kapielowego itd.No ale szalec nie bede,kupie cos tanszego bo nie wiadomo czy do naszego alta z tego nie wyrosnie.
Jutro ma mi kolezanka kupic w zarze te niebieskie portki oraz cos takiego,o ile beda mieli.Sama jade tam w pt ale jesli nie bedzie pasowac to sobie bede mogla od razu wymienic unikajac jezdzenia dwa razy http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-S2012/190042/629669/satin+trousers
marta ja tez chcę jakies elefanten, Gosia nawet teraz po domu lubi chodzić w ichniejszych "adidaskach"
martwia mnie tylko rozmiarówki, bo większość jest do r.21, a potem większe od r.25. A ja na wiosnę będe pewnie potrzebowała 22 lub 23.
eijf no zbyt szerokie nie, ale też nie obcisłe
letnie rzeczy powoli się pojawiają, ale jeżeli teraz byście jechali, to nie będzie lekko coś skompletować.
(znowu się kłania robienie zakupów na zapas, haha)
martwia mnie tylko rozmiarówki, bo większość jest do r.21, a potem większe od r.25. A ja na wiosnę będe pewnie potrzebowała 22 lub 23.
eijf no zbyt szerokie nie, ale też nie obcisłe
letnie rzeczy powoli się pojawiają, ale jeżeli teraz byście jechali, to nie będzie lekko coś skompletować.
(znowu się kłania robienie zakupów na zapas, haha)
eijf
Nef-a co ty?u nas juz we wszystkich sklepach wiosenno-letnie kolekcje.juz nawet upatrzylam letnia kiecke w benettonie.
My sie chyba nie rozumiemy co do tych zakupow na zapasprzeciez ja tez kompletuje rzeczy na wiosne ktore mala moze tez i latem ponosi bo nie bede kupowala na konkretny mc.Z tym ze nie przeginam z kupowaniem zbyt dyzuch ciuchow bo nie lubie.W ubieglym tyg kupilam kiecke juz na 92 bo moglam ja zalozyc i teraz ale zaloze ja jeszcze wiosna bo ciut krotsza bedzie ok.
przeciez zaraz bede szukala wiosenno-letnicg butow bo nie chce kupowac wszystkiego na ostatnia chwile.No i wydac pieniadze za jednym razem.
ja nie mowie oze nie kupuje z kilkumc.wyprzedzeniem.Po
prostu nie praktykuje zakupow na nastepny rok bo nie lubie.
Nie widze w tym u siebie sensu i zreszta co chwile manm faze na cos innego.
no a jak mi teraz przyjdzie kupowac na lato to wezme tak by bylo
dobre teraz ale podejrzewam ze bedzie tez i za kilka mc dobre.No a co do letnich kolekcji to jak zajrzysz chocby na strone hm czy zary to pelno koszulek z krotkim rekawem,krotkich spodenek tak wiec nie przewidyje problemu ze znalezieniem
My sie chyba nie rozumiemy co do tych zakupow na zapasprzeciez ja tez kompletuje rzeczy na wiosne ktore mala moze tez i latem ponosi bo nie bede kupowala na konkretny mc.Z tym ze nie przeginam z kupowaniem zbyt dyzuch ciuchow bo nie lubie.W ubieglym tyg kupilam kiecke juz na 92 bo moglam ja zalozyc i teraz ale zaloze ja jeszcze wiosna bo ciut krotsza bedzie ok.
przeciez zaraz bede szukala wiosenno-letnicg butow bo nie chce kupowac wszystkiego na ostatnia chwile.No i wydac pieniadze za jednym razem.
ja nie mowie oze nie kupuje z kilkumc.wyprzedzeniem.Po
prostu nie praktykuje zakupow na nastepny rok bo nie lubie.
Nie widze w tym u siebie sensu i zreszta co chwile manm faze na cos innego.
no a jak mi teraz przyjdzie kupowac na lato to wezme tak by bylo
dobre teraz ale podejrzewam ze bedzie tez i za kilka mc dobre.No a co do letnich kolekcji to jak zajrzysz chocby na strone hm czy zary to pelno koszulek z krotkim rekawem,krotkich spodenek tak wiec nie przewidyje problemu ze znalezieniem
reklama