reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
marta ja kupiłam własnie salomona, nawet nie patrzyłam do innych turystycznych sklepów, chociaż w tym CH było kilka. Te letnie trekingi mi się super sprawdziły, a ja mam naprawdę bardzooo wybredną stopę, rzadko który but mnie nie obetrze. juz poeksperymentowałm w decathlonie i kasa wywalona w błoto.:baffled:
Chociąż northface tez dobra firma:tak:

eijf pisałas, ze masz znajomą w coccodrillo

potrzebuję spodni od zimowego kombinezonu z kolekcji loving r.92
takie Z10119201LOV-000-080_200.png
ten brazowy kolor dużo ładniejszy niz na zdjęciach i nie błyszczy sie tak.

Eijf, może uda ci się coś załatwić, plizzzz... sprawa o tyle pilna, bo kupiłam kurtke z tego kompletu i mogę ją oddać do 7 dni.
Wprawdzie w tym roku spodnie narciarskie założyłam małej bodaj raz, ale nie wiadomo jaka za rok będzie zima.

Ostatnia edycja:
nef-zaraz ja zapytam czy ma.No ale jesli ma to odlozyc,kupic czy jak?Moze najpierw po prostu spytam czy maja?czy to jest kolekcja z tegorocznej zimy?

Ostatnia edycja:
eijf jeżeli we wrocławiu, to odłożyć, bo sama mogę po nie pojechac. A jeśli w innym mieście, to też na razie odłożyć, żebyśmy nie zdublowały zakupu, bo jutro zamierzam jeszcze obdzwonić wrocławskie sklepy + te w miastach rodziców i tesciów.
Wiem, że może być ciężko, bo to chyba zeszłoroczna kolekcja.

A najlepsze jest to, że wielokrotnie ten kombinezon obijał mi się o oko na sklepie internetowym CDRL i zawsze sobie mysłałam jaki on wstrętny i błyszczacy jak plastik....:-D

no jutro jeszcze podzwonię... ale nawet jak nie uceluję teraz tych spodni, to chyba zostawię sobie tą kurtke, bo naprawdę ładnie wyglada... i bedę liczyła, że jeszcze sie gdzieś pojawią spodnie w outlecie

pani z cdrl sprawdziła mi w systemie, że nie ma tych spodni r.92 w całej polsce:-(
no ale chyba mimo wszystko zostawię tą kurtkę, bo ładniusia i będzie też dobra do jeansów

reklama
dzięki dziewczyny, pewnie tak zrobię, bo kurteczka naprawdę śliczna:tak:
zresztą tej zimy tez tylko w kurtce chodziła
a w ogóle to miałam w planie kupić na przyszłą zimę płaszczyk i kombinezon dwuczęściowy, więc najwyżej ta kurteczka będzie zamiast płaszczyka

ach, a jeżeli planujecie kupić jakieś kurtki na wyprzedaży w coccodrillo, to raczej celujcie w rozmiar 92, bo 98 na pewno będzie za duże. Gosia ma teraz 83cm, a idealne na nią były kurtki r.80, bo r.86 miały ciut długie rękawy

Do góry