reklama
marta ja kupiłam własnie salomona, nawet nie patrzyłam do innych turystycznych sklepów, chociaż w tym CH było kilka. Te letnie trekingi mi się super sprawdziły, a ja mam naprawdę bardzooo wybredną stopę, rzadko który but mnie nie obetrze. juz poeksperymentowałm w decathlonie i kasa wywalona w błoto.
Chociąż northface tez dobra firma
eijf pisałas, ze masz znajomą w coccodrillo
potrzebuję spodni od zimowego kombinezonu z kolekcji loving r.92
takie
ten brazowy kolor dużo ładniejszy niz na zdjęciach i nie błyszczy sie tak.
Eijf, może uda ci się coś załatwić, plizzzz... sprawa o tyle pilna, bo kupiłam kurtke z tego kompletu i mogę ją oddać do 7 dni.
Wprawdzie w tym roku spodnie narciarskie założyłam małej bodaj raz, ale nie wiadomo jaka za rok będzie zima.
Chociąż northface tez dobra firma
eijf pisałas, ze masz znajomą w coccodrillo
potrzebuję spodni od zimowego kombinezonu z kolekcji loving r.92
takie
ten brazowy kolor dużo ładniejszy niz na zdjęciach i nie błyszczy sie tak.
Eijf, może uda ci się coś załatwić, plizzzz... sprawa o tyle pilna, bo kupiłam kurtke z tego kompletu i mogę ją oddać do 7 dni.
Wprawdzie w tym roku spodnie narciarskie założyłam małej bodaj raz, ale nie wiadomo jaka za rok będzie zima.
Ostatnia edycja:
eijf jeżeli we wrocławiu, to odłożyć, bo sama mogę po nie pojechac. A jeśli w innym mieście, to też na razie odłożyć, żebyśmy nie zdublowały zakupu, bo jutro zamierzam jeszcze obdzwonić wrocławskie sklepy + te w miastach rodziców i tesciów.
Wiem, że może być ciężko, bo to chyba zeszłoroczna kolekcja.
A najlepsze jest to, że wielokrotnie ten kombinezon obijał mi się o oko na sklepie internetowym CDRL i zawsze sobie mysłałam jaki on wstrętny i błyszczacy jak plastik....
Wiem, że może być ciężko, bo to chyba zeszłoroczna kolekcja.
A najlepsze jest to, że wielokrotnie ten kombinezon obijał mi się o oko na sklepie internetowym CDRL i zawsze sobie mysłałam jaki on wstrętny i błyszczacy jak plastik....
kropa501
Fanka BB :)
Nef, zostaw kurtkę i obserwuj aukcje allegro, zwłaszcza jesienią przyszłego roku - może ktoś kupił i nie trafił z rozmiarem
reklama
dzięki dziewczyny, pewnie tak zrobię, bo kurteczka naprawdę śliczna
zresztą tej zimy tez tylko w kurtce chodziła
a w ogóle to miałam w planie kupić na przyszłą zimę płaszczyk i kombinezon dwuczęściowy, więc najwyżej ta kurteczka będzie zamiast płaszczyka
ach, a jeżeli planujecie kupić jakieś kurtki na wyprzedaży w coccodrillo, to raczej celujcie w rozmiar 92, bo 98 na pewno będzie za duże. Gosia ma teraz 83cm, a idealne na nią były kurtki r.80, bo r.86 miały ciut długie rękawy
zresztą tej zimy tez tylko w kurtce chodziła
a w ogóle to miałam w planie kupić na przyszłą zimę płaszczyk i kombinezon dwuczęściowy, więc najwyżej ta kurteczka będzie zamiast płaszczyka
ach, a jeżeli planujecie kupić jakieś kurtki na wyprzedaży w coccodrillo, to raczej celujcie w rozmiar 92, bo 98 na pewno będzie za duże. Gosia ma teraz 83cm, a idealne na nią były kurtki r.80, bo r.86 miały ciut długie rękawy