sasanka Gosia dostała od dziadków na mikołaja sanki firmy Kimet, metalowo-drewniane (mają dodatkowo piankę na oparciu), o takie
dokupiłam uniwersalny materacyk
Materacyk Na Sanki!!! MATPOL (1989285054) - Aukcje internetowe Allegro
ale nasz śpiworek z wózka też pasuje.
Ogólnie sanki są fajne, bo małe i lekkie, wejdą bez problemu do auta. Bo te sanki z pchaczem na które poczatkowo się napaliłam sa bardzo duze i ciężkie.
joaszka
marta
to poszalałyście dziewczyny, ja też kupiłam już kilka bluzek w większym rozmiarze, bo Gosia znowu ząbkuje, a wcześniej jak ząbkowała, to zaraz jej noga rosła o jeden rozmiar i cała chyba też (choć wzrostu nie mierzyłam)
ogólnie to czekam na wyprzedaże, ale znajomi rodziców mają hurtownię dziecięcą i zawsze tam obkupuje Goskę w bieliznę, a nieraz też fajne bluzki czy spodenki wychaczę (choć z tym gorzej, bo mają mały wybór). Tak czy siak na takich rzeczach jak body, rajtki, skarpetki zawsze zaoszczędzę, bo nawet na allegro te same rzeczy mają drożej.
A na gwiazdkę kupiliśmy małej stoliczek Tra Present z 2 krzesełkami
teściowa też na gwiazdkę kazała kupić do niej do domu, więc wybrałam taki zestaw
Ten nasz zestawik juz zmontowałam, nie wytrzymałam do świąt
.
Mała bardzo się cieszy, chce być sadzana raz na jednym raz na drugim krzesełku.
Na początku chciałam inny wzór krzesełka, bardziej pod kolor stolika, ale okazało się, że kontrast lepiej wyglada... no i oczywiscie jeździłam wymieniać
eijf a ty znasz producenta tych "moich" krzesełek. Bo tra present chyba z hollandii?
mam nadzieję, że nie posypią się za pół roku