reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

Jezu jakie my musimy być upośledzone...Kiedyś tylko miś, lala i konik na biegunach:-D a wyobraźni nam nie brakowało.

reklama
No wyobrazni nie brakowalo bo moim koniem bylo oparcie od kanapy,domek dla lalek z tektury,basen z miski ale powiem szczerze ze z zazdroscia ogladalam niemieckie katalogi.tez chcialam takie zabawki.dobrze ze moje dziecko je ma.fakt ze latwo przegiac i ze dzieci i my mniej doceniamy co mamy ale czasy sie zmieniaja.ty tez na pewno jako dziecko slyszalas ze jakis dorosly to Butow nie mial i do szkoly na boso 5 km chodzil itd i ze my to luksusy mamy

eijf, Radek ma podobną, tylko z samymi konikami - po córce koleżanki w spadku. Bardzo lubi się tym bawić, jeździ konikami, wydając przy tym konikowe odgłosy, wstawia je do stajni, farmera kładzie spać (ostatnio próbował go w tej zagrodzie przykryć podkładem do przewijania i się wściekał, ze nie bardzo wchodzi, ale dał radę ;) ), karmi te koniki i poi - generalnie fajna zabawka, polecam :) Wczoraj dostał puzzle ze zwierzątkami i bawił się nimi tak jak tymi konikami, brał w rączkę, przemieszczał udając, ze idą i kłapiąc językiem ;)

a widzisz to fajnie wiedzie bo to juz druga pozytywna opiia.generalnie nie przepadam za takimi zabawkami ale moze sie sprawdzi.Kazde dziecko chyba lubi zwierzatka.tu tez wychodza dzwieki.

Nie wiem, jakie dźwięki są w tej twojej, ale w mojej są bardzo fajne i do zaakceptowania - nie głośne, jedna kiepska melodia, ale dwa fajne realistyczne odgłosy picia wody i pożerania obroku :) Takie dźwięki to są jeszcze do zaakceptowania, bo dziecko uczy się je naśladować. Wkurzają mnie natomiast te wszystkie pioseneczki, w kółko te same, tupu "cały już alfabet znasz..." :)

Gosia u fyzjera macała arkę noego z little people, ale na allegro widze, że już tylko uzywane są, znać, że fisher nie produkuje już tej zabawki. w ogóle jakoś mało zestawów jest dla dziewczynek.

Wujek mnie poprosił, żebym wybrała coś od niego pod choinkę, a ja kompletnie nie mam pomysłów, wszystkie wyczerpały się na mikołaju. Nie chce dużej zabawki, bbo już nie mam na nie miejsca.
Nawet nie wiem co od nas kupić, no może pchajkę na kiju i to mój jedyny pomysł.
Może coś doradzicie, co jest hitem u waszych dzieciaczków.

Znowu kupiłam body na zimę... wczesniej były za małe, a tym razem za duże:sorry: ale już mi się nie chciało wymieniac, będę podwijac rękawy i pewnie bedą dobre też za rok.
Kupiłam rozmiar 18-24 m-ce F&F w Tesco. No ale oni chyba mają jakąś dużą tą rozmiarówkę, mam jedne jeansy dla małej 12-18 i dopiero teraz są dobre, może nawet ciut za długie.

wzięłam na sztuki białe, bo nie lubię jak mi prześwitują te wzorki na bluzce, cenowo wyszło chyba podobnie jak w wielopaku, a kupiłam dokładnie tyle co chciałąm - tygodniówkę:tak:

kropa-okaze sie jakie te odglosy ale wiem ze wydaje po prostu odglosy zwierzat

nef-jak to nie ma zestawow dla dziewczynek?nie bardzo rozumiem.
ja tez juz zbyt wiele pomyslow nie mam ha ha.mala dostala to co chcialam jej kupic czyli filizanki,sorter (koszyk piknikowy) z fp,warzywa do krojenia,kuchenke,no i cos ze zwierzatkami.

ja dzis patrzylam za sniegowcami ale wszystkie jakies duze byly...

reklama
Do góry