reklama
eijf
Fanka BB :)
No wyobrazni nie brakowalo bo moim koniem bylo oparcie od kanapy,domek dla lalek z tektury,basen z miski ale powiem szczerze ze z zazdroscia ogladalam niemieckie katalogi.tez chcialam takie zabawki.dobrze ze moje dziecko je ma.fakt ze latwo przegiac i ze dzieci i my mniej doceniamy co mamy ale czasy sie zmieniaja.ty tez na pewno jako dziecko slyszalas ze jakis dorosly to Butow nie mial i do szkoly na boso 5 km chodzil itd i ze my to luksusy mamy
kropa501
Jezu jakie my musimy być upośledzone...Kiedyś tylko miś, lala i konik na biegunach a wyobraźni nam nie brakowało.
Ja jeszcze miałam drewniane klocki A potem to już nawet Commodore 64 stał
eijf
do prezentow gwiazdkowych dokladam Fisher-Price | Fisher-Price Dierengeluiden boerderij - deBijenkorf.nl i koniec...chyba...
czyli kuchenka , drewniane warzywa i farma
a tak w ogole to musze wygospodarowac jakies miejsce w szafce w salonie na zabawki bo mnie trafia juz...ostatnio troche jej przybylo
czyli kuchenka , drewniane warzywa i farma
a tak w ogole to musze wygospodarowac jakies miejsce w szafce w salonie na zabawki bo mnie trafia juz...ostatnio troche jej przybylo
Ostatnia edycja:
kropa501
eijf, Radek ma podobną, tylko z samymi konikami - po córce koleżanki w spadku. Bardzo lubi się tym bawić, jeździ konikami, wydając przy tym konikowe odgłosy, wstawia je do stajni, farmera kładzie spać (ostatnio próbował go w tej zagrodzie przykryć podkładem do przewijania i się wściekał, ze nie bardzo wchodzi, ale dał radę ), karmi te koniki i poi - generalnie fajna zabawka, polecam Wczoraj dostał puzzle ze zwierzątkami i bawił się nimi tak jak tymi konikami, brał w rączkę, przemieszczał udając, ze idą i kłapiąc językiem
kropa501
Nie wiem, jakie dźwięki są w tej twojej, ale w mojej są bardzo fajne i do zaakceptowania - nie głośne, jedna kiepska melodia, ale dwa fajne realistyczne odgłosy picia wody i pożerania obroku Takie dźwięki to są jeszcze do zaakceptowania, bo dziecko uczy się je naśladować. Wkurzają mnie natomiast te wszystkie pioseneczki, w kółko te same, tupu "cały już alfabet znasz..."
Gosia u fyzjera macała arkę noego z little people, ale na allegro widze, że już tylko uzywane są, znać, że fisher nie produkuje już tej zabawki. w ogóle jakoś mało zestawów jest dla dziewczynek.
Wujek mnie poprosił, żebym wybrała coś od niego pod choinkę, a ja kompletnie nie mam pomysłów, wszystkie wyczerpały się na mikołaju. Nie chce dużej zabawki, bbo już nie mam na nie miejsca.
Nawet nie wiem co od nas kupić, no może pchajkę na kiju i to mój jedyny pomysł.
Może coś doradzicie, co jest hitem u waszych dzieciaczków.
Znowu kupiłam body na zimę... wczesniej były za małe, a tym razem za duże ale już mi się nie chciało wymieniac, będę podwijac rękawy i pewnie bedą dobre też za rok.
Kupiłam rozmiar 18-24 m-ce F&F w Tesco. No ale oni chyba mają jakąś dużą tą rozmiarówkę, mam jedne jeansy dla małej 12-18 i dopiero teraz są dobre, może nawet ciut za długie.
wzięłam na sztuki białe, bo nie lubię jak mi prześwitują te wzorki na bluzce, cenowo wyszło chyba podobnie jak w wielopaku, a kupiłam dokładnie tyle co chciałąm - tygodniówkę
Wujek mnie poprosił, żebym wybrała coś od niego pod choinkę, a ja kompletnie nie mam pomysłów, wszystkie wyczerpały się na mikołaju. Nie chce dużej zabawki, bbo już nie mam na nie miejsca.
Nawet nie wiem co od nas kupić, no może pchajkę na kiju i to mój jedyny pomysł.
Może coś doradzicie, co jest hitem u waszych dzieciaczków.
Znowu kupiłam body na zimę... wczesniej były za małe, a tym razem za duże ale już mi się nie chciało wymieniac, będę podwijac rękawy i pewnie bedą dobre też za rok.
Kupiłam rozmiar 18-24 m-ce F&F w Tesco. No ale oni chyba mają jakąś dużą tą rozmiarówkę, mam jedne jeansy dla małej 12-18 i dopiero teraz są dobre, może nawet ciut za długie.
wzięłam na sztuki białe, bo nie lubię jak mi prześwitują te wzorki na bluzce, cenowo wyszło chyba podobnie jak w wielopaku, a kupiłam dokładnie tyle co chciałąm - tygodniówkę
eijf
kropa-okaze sie jakie te odglosy ale wiem ze wydaje po prostu odglosy zwierzat
nef-jak to nie ma zestawow dla dziewczynek?nie bardzo rozumiem.
ja tez juz zbyt wiele pomyslow nie mam ha ha.mala dostala to co chcialam jej kupic czyli filizanki,sorter (koszyk piknikowy) z fp,warzywa do krojenia,kuchenke,no i cos ze zwierzatkami.
ja dzis patrzylam za sniegowcami ale wszystkie jakies duze byly...
nef-jak to nie ma zestawow dla dziewczynek?nie bardzo rozumiem.
ja tez juz zbyt wiele pomyslow nie mam ha ha.mala dostala to co chcialam jej kupic czyli filizanki,sorter (koszyk piknikowy) z fp,warzywa do krojenia,kuchenke,no i cos ze zwierzatkami.
ja dzis patrzylam za sniegowcami ale wszystkie jakies duze byly...
reklama
eijf
a tu w ogole link do sklepu dla dzieci ktorego wspolwlasicielka jest moja znajoma.Zabawki naprawde cudne ,moze ktorejs cos sie spodoba big-shop.pl – Dziecięcy świat