reklama
Mam wrażenie, ze Polska jednak chłodniejsza od Holandii. U nas śnieg w zeszlym roku lezal na ogrodzie do kwietnia chyba, wiec buty muszą byc cieple. Zreszta na mojej podpoznanskiej wsi temperatury o 2-3 stopnie nizsze niz w miescie.
Nef widzialam w innym Deichmanie takie kozaczki jak Ty kupilas, fajne są, z tym owczym wkladem. zastanawiam sie, czy nie kupic 2 pary jakby przemoczyla. Ale muszę ją wziac na zakupy, coby nie jezdzic bez sensu.
Ale poneidzialek jest wolny, hurra, wiec moge ja wziac.
te elefanten są naprawde super,juz wiem, gdzie bede kupowac buty ( i ceny w miare normalne!), bo 300 za ecco to jakies szalenstwo jednak!
Nef widzialam w innym Deichmanie takie kozaczki jak Ty kupilas, fajne są, z tym owczym wkladem. zastanawiam sie, czy nie kupic 2 pary jakby przemoczyla. Ale muszę ją wziac na zakupy, coby nie jezdzic bez sensu.
Ale poneidzialek jest wolny, hurra, wiec moge ja wziac.
te elefanten są naprawde super,juz wiem, gdzie bede kupowac buty ( i ceny w miare normalne!), bo 300 za ecco to jakies szalenstwo jednak!
marta albo weź te, które lepiej leżą, a zapasówkę zrób w decathlonie za 49 zł
w deichmanie jest jeszcze super to, ze nienoszone buty można oddawać do 3 m-cy i to w każdym innym sklepie deichamana. Przy dzieciakach jak znalazł;-)
w deichmanie jest jeszcze super to, ze nienoszone buty można oddawać do 3 m-cy i to w każdym innym sklepie deichamana. Przy dzieciakach jak znalazł;-)
kropa501
Fanka BB :)
marta albo weź te, które lepiej leżą, a zapasówkę zrób w decathlonie za 49 zł
W Decathlonie też tak jest
W Decathlonie też tak jest
na nic mi się to zda, bo te butki są sczepione metką, a Goska KONIECZNIE je chciała w domu przymierzyć.
Jak juz przymierzyła, to straciła zainteresowanie.... a metki już ni ma
ech, kasy mam niedostatek, wiec na razie drugich butow nie kupuję. faktycznie poczekam jeszcze na zimę i mrozy/oraz otwarcie decathlonu, i najwyzej tam zakupię cos
mi się wydaje, że dla naszych dzieci jeszcze nie potrzeba drugiej pary kozaków, bo one raczej nie będą tyle łazić po śniegu, tylko jeszcze w wózku. Chyba, że to moja taka spokojna sztuka;-)
kropa501
Nef, moje w ogóle do wózka nie chce A ja nawet taki ładny śpiworek mu kupiłam...
eijf
Moje dziecko tez już nie usiedzi za długo w wózku a jak dam iść to często nie w te stronę w która ja chce...
Obkupilam dziś mała w sklepie gdzie sprzedają taka polska markę Besta Plus.Dosyć fajne ubranka maja.Kalosze tez jej kupiłam bo chciałam a zawsze jakieś bardzo twarde spotykalam.
Po drodze widziałam dosyć fajne bezowe z odrobina rozu kozaczki ale jak na złość nie mieli rozmiaru 21 firmy nie znam ale nazywala się maciejka .ktoś kojarzy?
Obkupilam dziś mała w sklepie gdzie sprzedają taka polska markę Besta Plus.Dosyć fajne ubranka maja.Kalosze tez jej kupiłam bo chciałam a zawsze jakieś bardzo twarde spotykalam.
Po drodze widziałam dosyć fajne bezowe z odrobina rozu kozaczki ale jak na złość nie mieli rozmiaru 21 firmy nie znam ale nazywala się maciejka .ktoś kojarzy?
reklama