Mysza1984
lalllalalala ;-)
ja nie mam miejsca na kojec ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
magdzia ja nie chcę dmuchanego, bo latem u nas strasznie gorąco w mieszkaniu jest, więc dziecko mi się przyklei tylko do niego
a ja zaczelam poszukiwania garderoby na sezon wiosenny poki co mam kilka lupow a to jedne z wczorajszychdo pierwszego zestawu mam jeszcze getry.
Zobacz załącznik 319612Zobacz załącznik 319613
i jeszcze buciki zamowilam ale nie chce mi sie nie wiem czemu zdjecie wgrac
Juicy Couture Baby RUFFLED SLIP-ON SNEAKER PINK with pink Juicy logo. Exclusieve Juicy Baby babyschoentjes, babygympies in prachtige giftbox! With 'Hook and Loop' back closure, dus je hoeft niet te veteren! SWEET!
no a teraz poszukuje szarego plaszczyka/kurteczki .,jakichs innych ubranek w odcieniach brazu,granatu,zieleni