reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

no i mam dylemat i nie wiem na co się zdecydować :zawstydzona/y:
http://allegro.pl/bright-starts-leza...267495547.html (znalazłam używane za 175zł), to http://allegro.pl/mw-fp-mala-hustawk...268016274.html (używane 230zł) czy po prostu leżaczek z wibracjami.. ta hybrdyda mnie kusi, to może być podobne do jazdy samochdem a to mój syn uwielbia :-)

mamuśka, ani jednego, ani drugiego bym nie kupiła - oba do 9 kg, a mój Radko już ciągnie 7130g :) Na dwa miesiące nie wydałabym 320 zł :)

reklama
Kropa mam pytanko jak się sprawdza to krzesełko Chicco Polly z funkcją leżaczka?
Bo zastanawiam się nad tym krzesełkiem ,bo Julka już je słoiczki i by było jak znalazł :)

Kropa mam pytanko jak się sprawdza to krzesełko Chicco Polly z funkcją leżaczka?
Bo zastanawiam się nad tym krzesełkiem ,bo Julka już je słoiczki i by było jak znalazł :)

Madzik, dla nas super :) Radek lubi w nim leżeć, fajny jest pałąk z krówką, na który można też przyczepić inne zabawki (my mamy takiego dużego ślimaka np.). Rzeczywiście jest solidnie wykonane, ma wiele opcji regulacji i generalnie ok. Radkowi jeszcze zupek nie podajemy, ale lubi na tym krzesełku pić wodę i mleczko :)

Dorzucam jeszcze fotkę Radzia w krzesełku:
IMG127.jpg

Ostatnia edycja:

dopiero przeczytalam..Julciajuz je sloiczki:O wow jestem pod wrazeniem!!! ..moj zna tylko cyca...

z zakupow - kupilam mu ostatniuoi kilka czapek
sobie musze - kozaki:p

Kupiłam krzesełko do karmienia, z racji tego, że Barcik coś tam wcina, więc i mnie będzie łatwiej... A to ma regulowane oparcie...:-)

Kupiłam kolor green, zobaczymy jak przyjdzie czy fajne...:tak:
Krzesełko - Stolik ARTI BETTY PIESEK 7 KOLORÓW (1264460956) - Aukcje internetowe Allegro

najladniejszy jest green!
ka mam krzeselko drewniane z serii kubus puchatek- po Klaudii- maz je odrestaurowal..i pomalowal na czerwono...pomarancz..przebija drewno- uwazam, ze wyglada lepiej nizx przed!

Dziewczyny mam pytanko: czy używałyście/używacie leżaczków do kąpieli? jeśli tak, to jakich? Lila nie mieści się już w wanience-mamy tę mniejszą-, więc dumam, czy kupić większą, czy przeniesć się do wanny z taki leżaczkiem-większa wanienka to zaden wydatek, ale nie ukrywam, że ze względu na mijesce fajnie byłoby pozbyć się wanienki i stojaka pod nią? a moze jest jakiś inny wynalazek, o którym nie wiem:-)

reklama
ewlad - nie mam pojęcia. My po prostu zamieniliśmy tę ileowkską, małą wanienkę na zwykłą. Ale czekaj ostatnio czytałam gdzieś o skłądanych wanienkach, jak nie masz miejsca. Tylko ie wiem jakiej one są wielkości. I chyba drogie były...:baffled:

Do góry