kropa501
Fanka BB :)
Dziewczyny, a od kiedy maluszek może siedzieć w taki krzesełku do karmienia??Dopiero jak potrafi siedzieć czy wcześniej
Ja pewnie zakupie jakieś z Fisher Price ,ale ceny tez kosmiczne.
W tym Chicco może właśnie od 0+ do 36 miesięcy, i to zdecydowało, że wolałam dopłacić i dłużej pokorzystać Większość fotelików, w tym podobne do tego Fishera, dziecko moze siedzieć od 6 miesiąca, jak już sztywno siedzi bez podparcia.
Moje ostatnie zakupy na które oczekuję (mam już jedno awizo ) to:
- projektor kubuś pochatek
- pojemniczki na mleko mod. z tommy tippee
- termos też z tt
- pościel do wózka 4-elementowa.
- rajstopki
Termos z TT nam się nie sprawdził, praktycznie nie trzyma ciepła Na każde wyjście zabieramy zwykły termos gorącą wodą i buteleczkę z zimną, a potem mieszamy Myślę też o kupnie jakiegoś dobrego niedużego termosu (koleżanka poleca Primus, taki: Termos Primus 1L !! PROMOCJA !! Wys.0zł !! (1242793258) - Aukcje internetowe Allegro), który trzyma idealną temperaturę dłuuuugo. Ona ma właśnie Primusa i trzyma jej prawie cały dzień, więc wlewa do niego wodę dokładnie taką, jak do mleczka. Pojemniczki na mleko są teą małe, na max. 5 miarek mleka - czyli u nas już pomału nie wystarcza. Kupiłam więc coś takiego:
Pojemnik Na Mleko w Proszku , BabyOno, 0% BPA (1259331989) - Aukcje internetowe Allegro