reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
dzięki Dziewczynki:-)
tweenie teraz szperałam i znalazłam za 89 zł, ze jakies slady na pokrowcu czy cos, i te o których piszesz tez znalazlam, a ja ćwok kupilabym najdroższą:-D

ewelad zależy ile chcesz by mała się bujała, ja kupiłam używaną z bateriami, ale moja mała kilka razy się pobujała. Trudno powiedzieć coś na temat tego bujaczka, nie ma podkładki pod głowę, ale fajnie że regulowane oparcie to ważne
agatka ja się skłaniam do philips avent 480

dziś zakupiłam materac lateksowy, ciekawe czy się sprawdzi i mały będzie lepiej spał, bo na kokosowym źle śpi.

Tiffi zauważyłam zainteresowanie karuzelą :) wodzenie oczkami za czerwona papugą i pomarańczową małpką, przy tym robi jeszcze śmieszne miny :)

dziewczyny, a macie moze angelcare monitor oddechu?

zastanawiam się, co będzie, jak mala sie zacznie na brzuch obracac sama- tzn nie co bedzie, ale jak ja nie bede mogla spac ze strachu. no i mysle, czy to kupic

Wydaje mi się że jak dziecko już będzie się umiało samo obracać to nic mu się nie stanie, gorzej teraz jak np. nóżkami się odpychając wejdzie w jakiś zakamarek, albo rączką naciągnie na siebie kołderkę i nie potrafi się wydostać.

reklama
tez tak mysle. Jak sie samo juz obraca, to pilnuje juz tez, zeby nie polozyc sie na twarzy. Nic mu juz nie bedzie :)
Przepraszam, ze bez znakow, ale mala karmie

Do góry