reklama
Mystique - szkoda, że te cycniki rozeszły się jak świeże bułeczki. Byłabym skłonna sobie kupić, ale ja to nawet nie wiem, jak się pomierzyć :/ Do tej pory biust mi się nie powiększył, tylko stał taki pełniejszy. Szkoda by było kupić za duży, albo za mały![]()
Mysza, tu masz świeżą aukcję
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA NATURIS ROZ. 70A - 85C (1084382946) - Aukcje internetowe Allegro
aisim, ja kupiłam rozmiar obecny - miseczki sa bawełniane a w dodatku elastyczne więc spoko nawet powiększone mleczarnie wejdą, myślę sobie...
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Mysza, tu masz świeżą aukcję
BIUSTONOSZ DO KARMIENIA NATURIS ROZ. 70A - 85C (1084382946) - Aukcje internetowe Allegro
Dziękuję, zamówię sobie jak M dostanie kaskę ;-)
ja znalazłam ale cena powala:A widziałyście może gdzieś duże rozmiary biustonoszy, ale takich bez fiszbin, sama bawełna. Ja bym chciała kupić coś, w czym mogłabym spać. Szukam rozmiaru 70 F lub G.
NOWOŚĆ Biustonosz do karmienia Alles SUGAR 70F (1048651059) - Aukcje internetowe Allegro
tiffi1
Fanka BB :)
mysza do pępka oktanisept, a i później ci się przyda na wszelkie zadrapania, skaleczenia, na rany można stosować
tweenie kurcze mi rampersów włąsnie brakuje, a do tesco mam kawałek
mystique nie mam i chętnie bym zakupiła staniki, ale nie mam zielonego pojęcia jaki rozmiar
cynamonka jakoś nie przemawia do mnie ten żagiel, a ty już go używałaś??
kropa ja widziałam tylko ten co ty wkleiłaś, więc nie wiedziałam ze są inne, myśląc o linomagu myślałam o tym. ja na co dzień zamierzam używać tego linomagu a sudocrem będę miała w razie czego
Ja dzisiaj kupiła fajne spodenki w h&m dla małej co prawda różowe, ale cena 10zł mnie przekonała. Poza tym zastanawiam się nad zakupem śpiworka w 5-10-15 lub w lidlu mają być od przyszłego czwartku, albo gdzieś indziej. Byłam dziś w smyku chciałam zobaczyć rożek usztywniany, ale nie mieli wyboru i takie sobie były. Na allegro mi się podobają, ale generalnie koszty przesyłki. Już zrobiłam jedne duże zakupy, ale zrobiłam listę i jeszcze wyszło mi sporo rzeczy
tweenie kurcze mi rampersów włąsnie brakuje, a do tesco mam kawałek
mystique nie mam i chętnie bym zakupiła staniki, ale nie mam zielonego pojęcia jaki rozmiar
cynamonka jakoś nie przemawia do mnie ten żagiel, a ty już go używałaś??
kropa ja widziałam tylko ten co ty wkleiłaś, więc nie wiedziałam ze są inne, myśląc o linomagu myślałam o tym. ja na co dzień zamierzam używać tego linomagu a sudocrem będę miała w razie czego
Ja dzisiaj kupiła fajne spodenki w h&m dla małej co prawda różowe, ale cena 10zł mnie przekonała. Poza tym zastanawiam się nad zakupem śpiworka w 5-10-15 lub w lidlu mają być od przyszłego czwartku, albo gdzieś indziej. Byłam dziś w smyku chciałam zobaczyć rożek usztywniany, ale nie mieli wyboru i takie sobie były. Na allegro mi się podobają, ale generalnie koszty przesyłki. Już zrobiłam jedne duże zakupy, ale zrobiłam listę i jeszcze wyszło mi sporo rzeczy
Mysza1984
lalllalalala ;-)
New born - ja mam wszystkie takie, no na niektórych pisze 0-3 m, więc ciężko mi doradzić :-)
reklama