reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
Szkoda, ze u mnie w miescie nie ma tesco bo lubie ich ubranka dla dzieci a 12 zl za 2 szt to super okazji. Dzieki tweenie

Do mnie dotarla torba do wozka co sobie zamowilam z aventu, niestety sklep internetowy pomylił sie i wyslal nie ta co trzeba. WRR musialam leciec na poczte odeslac ją z powrotem a kaska juz dawno przelana na konto. Mam nadzieje ze mi odeslą ale ta własciwą.

A propos parasolek slonecznych. jesli ktoras ma ochote mam do sprzedania tzw zagiel sloneczny. jak znajde fotke to wkleje, albo zamontuje na swoim wozku. Wychodzi 20 zl za takie cos i fajnie chroni przed sloncem. Montowane na budke i raczke do pchania wozka. Nie widzialam tego w pOLSCE A W nIEMCZECH W rOSSMANIE mozna kupic. Ja mam dwa ( obydwa nowe ). Jesli ktoras by chiala odsprzedam jeden i chetnie wysle. Piszcie na priva, bo bede w Polsce to moge zabrac ze soba.

Znalazlam to i wyglada mniej wiecej tak jak na tych zdjeciach ( tyle, ze bezowy w koleczka ) UV ochrona 80 o ile dobrze pamietam.

Załączniki

• Jana__Laura_mit_Wagen.jpg
    Jana__Laura_mit_Wagen.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 62
  • !Bo)61HQBGk~$(KGrHqEOKjsEuZcfpNpUBLo0-UCvjQ~~_35.jpg
    !Bo)61HQBGk~$(KGrHqEOKjsEuZcfpNpUBLo0-UCvjQ~~_35.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 64
ewa linomag jest i w kremie i w maści. Nie gra to wiekszej różnicy- tak mi powiedziała farmaceutka w aptece. Ja kupiłam krem bo szłam wedle wyliczanki" entliczek , petliczek...." i padło na krem:-D mam jeszcze tormentiol jakby były takie poparzenia jak przy Oliwce. Ale z zasady zaczne od linomagu. reszta kosmetyków to dzidziuś i bambino.

No właśnie, jak to jest z tym Linomagiem? Mi też w aptece powiedzieli, ze nie ma różnicy: krem czy maść. Wzięłam i to, i to. I UWAGA: ns kremie jest wyraźnie napisane, że "nie stosować u dzieci"... :( Sama już nie wiem. Za to wczoraj natknęłam się na info o czymś takim:
LINOMAG® krem BOBO A+E / produkty do pielgnacji | Linomag.pl

To chyba jakaś nowość jest, specjalnie dla dzieci. Chyba się skuszę, skoro zwykły krem Linomag odpadł, a maść wydaje mi się straszliwie tłusta na lato..

Dzięki za linka, będę miała na uwadze :) Chociaż sudocremu zamierzam używać tylko w nagłych wypadkach, mam na razie próbkę, zobaczymy jak Mały będzie na niego reagował - może mu nie będzie odpowiadał, to wtedy będziemy kombinować z innymi :) A na co dzień to raczej coś bez cynku, więc linomag powinien byc ok :)

reklama
Mystique - szkoda, że te cycniki rozeszły się jak świeże bułeczki. Byłabym skłonna sobie kupić, ale ja to nawet nie wiem, jak się pomierzyć :/ Do tej pory biust mi się nie powiększył, tylko stał taki pełniejszy. Szkoda by było kupić za duży, albo za mały :-p

Do góry