reklama
brejka, czasem liczy sie "sztuka" a nie masa
Ja na zakupach w aptece przechulalam w sobote 250zl, to trzeba miec talent
a aptece jest najgorzej chyba... ja co miesiąc zostawiam prawie 200:/ witaminki, żelazo, magnez, itp, itd
brejka
Szczęśliwa mamusia
a nie taniej wyjdzie Wam kupić w internetowej aptece? Ja na szczęście nie mam problemu z apteką no ale wczoraj zrobiłam sobie taką liste co muszę sobie dokupić to z takich pierdół po 8 zł wyszło mi ok 400 zl , szok normalnie. I jeszcze fotelik mszę kupić :/
Dziewczyny bedziecie kupowac spiworki do wozkow. Chodzi mi takie na polarze albo welniane. Bo mam okazje kupic w okazyjnej cenie (50 zł-oczywiscie nowy) spiworek na polarze o dlugosci 95 cm-wielofunkcyjny. Bedzie on pasowal do wozka glebokiego i spacerowego. Mozana pozniej go tak rozpiac ze bedzie poprostu w spacerowce ciepły podkład pod pupe. Tylko sie zastanawiam do jakiego wieku on starczy.
A-ASIA
Fanka BB :)
patipaula
dziewczynki, mam pytanie-czy kupowałyście już ceratki pod prześcieradło? jak toto wygląda??![]()
ja kupiłam taką matę - ochraniacz na materac w rozmiarze materaca, na rogach ma to takie wszyte gumki którymi mocuje się do materaca żeby się nie przesuwało. z jednej strony jest to takie podgumowane coś ala ceratka a z drugiej pokryte taką cieniutką frottą. dałam za to ok 20 zł. były zwykłe ceratki - ale w mniejszym rozmiarze tak jakby przeznaczone tylko żeby podłożyć pod sam tyłeczek dzieciątka tak jakby wycięty prostokąt z grubej folii - kosztowało chyba ok 5 zł... ta co kupiłam wydała mi sie rozsądniejsza.
A-Asia ja też taki ochraniacz na materac zamierzam kupić. Nie jest to goła cerata, więc nie powinno odparzać. Jest wielkości materaca, więc nie będzie się zwijać i łatwiej wyprać niż pokrowiec z materaca (nawet jak jest ściągany)
A-ASIA
Fanka BB :)
otóż to...
ta warstwa cienkiej frotty jest fajna, z drugiej strony podgumowane więc nie będzie przeciekało na materac a i tak daje się na to jeszcze prześcieradło...
ja na nasze łózko sypialniane też kupiłam na materac taką matę ochronną jak tylko kupiliśmy nowy materac ale ona nie jest nieprzemakalna jest taka grubsza, z wypełnieniem i pikowana, prałam ją już kilka razy w pralce i nic się z nią nie dzieje a materac jak nowy bez żadnej plamki. moi rodzice mniej więcej w tym samym czasie co i my kupowali materac ale niestety nie kupili maty i mają cały poplamiony i nie wygląda to za ciekawie a to wcale nie siuśki te plamy tylko wiadomo pot no i oczywiście ślady użytkowania a zwłaszcza stołowania się w łóżeczku... teraz jak będzie dzidzia to nie będę się oglądać czy nasz materac się poplami bo zawsze tą naszą matę mogę wyprać i będzie czyściutkie - wydatek niewielki a jakie korzyści... acha... tą matę na nasze łóżko kupowałam chyba w Ikea, tą do dziecięcego w sklepie dziecięcym chociaż wiem, że jest coś podobnego też i w ikea (tylko że ja mam daleko)...
ja na nasze łózko sypialniane też kupiłam na materac taką matę ochronną jak tylko kupiliśmy nowy materac ale ona nie jest nieprzemakalna jest taka grubsza, z wypełnieniem i pikowana, prałam ją już kilka razy w pralce i nic się z nią nie dzieje a materac jak nowy bez żadnej plamki. moi rodzice mniej więcej w tym samym czasie co i my kupowali materac ale niestety nie kupili maty i mają cały poplamiony i nie wygląda to za ciekawie a to wcale nie siuśki te plamy tylko wiadomo pot no i oczywiście ślady użytkowania a zwłaszcza stołowania się w łóżeczku... teraz jak będzie dzidzia to nie będę się oglądać czy nasz materac się poplami bo zawsze tą naszą matę mogę wyprać i będzie czyściutkie - wydatek niewielki a jakie korzyści... acha... tą matę na nasze łóżko kupowałam chyba w Ikea, tą do dziecięcego w sklepie dziecięcym chociaż wiem, że jest coś podobnego też i w ikea (tylko że ja mam daleko)...
reklama
M
madzik1980
Gość
A my kupilismy już lóżeczko turystyczne do domku w górach
Wybralismy Graco bo Perla polecała
oo takie
GRACO KOJEC.PODRÓŻNY.CONTOUR ELECTRA KOL.2010 (1050051757) - Aukcje internetowe Allegro
Wybralismy Graco bo Perla polecała
GRACO KOJEC.PODRÓŻNY.CONTOUR ELECTRA KOL.2010 (1050051757) - Aukcje internetowe Allegro