reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
nadia ale to nie moja wina. Ale jak kobieta, nie wie, jak się wystawia na allegro, to niech tego nie robi, albo niech instrukcję użycia sobie najpierw przeczyta

ale cwana babka;/
tak jak pisze ewcik ,chce sobie odbic to co stracila !!
250 zl za przesylke ..to ona do mnie chce ja wyslac hahahah

to jak zamawiałam łóżeczko z materacem- paczka która ważyła ok 30 kg to zapłaciłam za wysyłkę 19 zł !! Ewentualnie powiedz ze transport własny jakby co i pojedz po nią .
Tweenie zapytaj się jej jaką firma kurierską chce wysłać i zadzwoń do nich i się dowiedz jakie mają ceny bo ona wyraźnie chce Cię orżnać. A takto jak ci napisze konkretną propozycję firmy kurierskiej i bedziesz to miała na piśmie to bedziesz mogła sobie porównać z cenniekiem i znowu uderzac do allegro ze sporem. Walcz dziewczyno jak lwica :-)

pokażę Wam moje nocne ciuszkowe łupy. Kupiłam kilka nowych ubranek do szpitala.
***EWA*** ŚPIOCHY/śpioszki __SITO__62 WYPRZEDAŻ (1048497672) - Aukcje internetowe Allegro brzoskwinia
***EWA*** ŚPIOCHY/śpioszki __SITO__56 WYPRZEDAŻ (1048497658) - Aukcje internetowe Allegro niebieskie
***EWA*** ___ ŚPIOCHY/śpioszki __ PLASTUŚ __ 56 (1042713424) - Aukcje internetowe Allegro kremowe, strasznie mi się te podobają :)
***EWA*** __BODY kopertowe dł. rękaw__ HAFT__56 (1042713305) - Aukcje internetowe Allegro kremowe
***BOBAS***___SKARPETKI niemowlęce FROTTE __0-6m (1041635910) - Aukcje internetowe Allegro z lwem
http://www.allegro.pl/item1041635857_zakardowe_cieple_rajstopki_56_62.html białe
a do tego górę dodatków tymi wkładki laktacyjne, itp, itd :/ na te dodatki najwięcej kasy idzie. Jak kupię coś konkretnego, np. materac, to widać na co poszła ta 100, a jak kupię jakiś pierdółek, to nawet śladu po tym nie ma

Ostatnia edycja:
sasanka ale macie podział obowiązków, ale dobrze że M zaangażował się w zakupy. Choć musze przyznać że cena wysoka. Dziś zakupiłam termometr silver crest nie wiem czy dobry ale kosztował 50zł i ma 3 lata gwarancji
brejka ja kupiłam dzisiaj ten z lidla silver crest nie wiem czy dobry, jak myślisz znasz tą firmę?? M 3 lata gwarancji więc zawsze można oddać. Co do kremów miałam kiedys taką małą próbkę la roche własnie 50 super był ten krem to fakt. A skoro pracujesz w aptece to ja bym się Ciebie poradziła w kilku kwestiach:
1. generalnie chciałam kupić oilatum ten płyn do kąpieli, ale on jest dość drogi a połowę tańszy jest ten emoilum, czy to jest to samo i lepiej kupić to???
2. chcę kupić ten sopelek do nosa, duzo słyszałam o nose frida czy potwierdzasz że rzeczywiście jest ok
3. na pępuszek też słyszałam ze ten oktanisept jest ok i zamierzałam go kupić, chyba że myślisz że coś innego
Będę wdzięczna za odpowiedź
mystique co do koszul mam dwie dla karmiącej takie rozpinane po bokach na piersiach guziiczki na jednej i drugiej, są dość zabawne jedne z żyrafami inen z misiami, ale co tam, szlafrok mam jeden od wielu lat taki do kolana z kapturem z weluru i nie zamierzam kupować innego, szkoda mi kasy na szlafrok. Pidżama pierwsza fajna, ale nie wiem czy chcesz spodnie, bo jednak w szpitalu a potem w domu wietrzenie krocza jest istotne, co do szlafroczka to rzeczywiście lekki jest ale ja osobiście nie przepadam za takimi, ale to kwestia gustu.
Ja jakoś nie wyobrażam sobie pidżamy w szpitalu, więc zostaję przy koszulach.
A z innych zakupów poszalałaś nieźle
kacperek fasolka ja dziś zakupiłam te chusteczki
vanilka w Uk mozna dobre ceny złapać to fakt
tweenie i widze że zakupy masz dziś za sobą

reklama
sasanka ale macie podział obowiązków, ale dobrze że M zaangażował się w zakupy. Choć musze przyznać że cena wysoka. Dziś zakupiłam termometr silver crest nie wiem czy dobry ale kosztował 50zł i ma 3 lata gwarancji
brejka ja kupiłam dzisiaj ten z lidla silver crest nie wiem czy dobry, jak myślisz znasz tą firmę?? M 3 lata gwarancji więc zawsze można oddać. Co do kremów miałam kiedys taką małą próbkę la roche własnie 50 super był ten krem to fakt. A skoro pracujesz w aptece to ja bym się Ciebie poradziła w kilku kwestiach:
1. generalnie chciałam kupić oilatum ten płyn do kąpieli, ale on jest dość drogi a połowę tańszy jest ten emoilum, czy to jest to samo i lepiej kupić to???
2. chcę kupić ten sopelek do nosa, duzo słyszałam o nose frida czy potwierdzasz że rzeczywiście jest ok
3. na pępuszek też słyszałam ze ten oktanisept jest ok i zamierzałam go kupić, chyba że myślisz że coś innego
Będę wdzięczna za odpowiedź
mystique co do koszul mam dwie dla karmiącej takie rozpinane po bokach na piersiach guziiczki na jednej i drugiej, są dość zabawne jedne z żyrafami inen z misiami, ale co tam, szlafrok mam jeden od wielu lat taki do kolana z kapturem z weluru i nie zamierzam kupować innego, szkoda mi kasy na szlafrok. Pidżama pierwsza fajna, ale nie wiem czy chcesz spodnie, bo jednak w szpitalu a potem w domu wietrzenie krocza jest istotne, co do szlafroczka to rzeczywiście lekki jest ale ja osobiście nie przepadam za takimi, ale to kwestia gustu.
Ja jakoś nie wyobrażam sobie pidżamy w szpitalu, więc zostaję przy koszulach.
A z innych zakupów poszalałaś nieźle
kacperek fasolka ja dziś zakupiłam te chusteczki
vanilka w Uk mozna dobre ceny złapać to fakt
tweenie i widze że zakupy masz dziś za sobą

Wole zeby to M zajmowal sie takimi zakupami bo pozniej jak bedzie niedobry bedzie na kogo zwalic :) udalo sie nam go kupic za 40 $ czyli okolo 130 zl

Ja wczoraj mialam baby shower i tyle ciuszkow moja Julka dostala ze do 24 miesiecy mam wyprawke z glowy w wiekszosci rozowe kolory ktory mnie o zawrot glowy przyprawia juz :) ale ciesze sie bo to mile jak ktos Cie obsypuje prezentami dla dziecka :)
Jedno ubranko trafilo mi sie podowjnie szkoda ale bedzie na prezent w razie czego dla innej ksiezniczki :)

Do góry