reklama
na pewno będzie na 140, a nie na 120 Jak M wróci z pracy to go przycisnę, bo mi napisali, że do 3 tyg roboczych się czeka :/
Ważne że się zdecydowałas i wybrałaś model Mój M szuka już elektronicznej niani od 3 tygodni. Jak go wczoraj zapytałąm czy coś wybrał to powiedział że zapomniał o tym!! I znów będę musiała sama to zrobić!! Oj te chłopy!!
nianię też sama wybiorę Mój miał zrobić przewijak, sam się zdeklarował i teraz mu juz nie odpuszczę
a jaką nianię chcesz?
Dwie kumpele mają topcom model 1010 i są zadowolone, widziałam na allegro ok 150 zł. Wiesz ja wolę kupić cos poleconego niż kupowac nowość a potem byc niezadowolona!!
Mówiłas o tym przewijaku pamiętam, skoro obiecał to napewno sowa dotrzyma! / chociaż mój też czasem obiecuje a potem kicha z tego wychodzi/
A jak tam dziewczyny z urzadzaniem kącikó lub pokoików maleństwa - macie już jakieś pomysły!!
No oprócz miluszki bo ona to juz ma wszystko gotowe!!
a czy ta niania działa w 2 strony, tzn. można mówić do dziecka, czy tylko słychać je? Ale z nianią też poczekam jeszcze trochę, żeby gwarancja nie leciała.
A co do kącika dla Malucha, my nic specjalnego nie robimy. U nas w sypialni będzie łóżeczko na początku, a reszta w drugim pokoju
A co do kącika dla Malucha, my nic specjalnego nie robimy. U nas w sypialni będzie łóżeczko na początku, a reszta w drugim pokoju
a czy ta niania działa w 2 strony, tzn. można mówić do dziecka, czy tylko słychać je? Ale z nianią też poczekam jeszcze trochę, żeby gwarancja nie leciała.
Nie ona jest jednostronna - tylko dzidzię słychać!!
tu masz linka Niania TOPCOM Babytalker 1010 2km, WHITE BOX (985473842) - Aukcje internetowe Allegro
sasanka bardzo fajne te koszule nocne i cena też fajna.. mam pytanie-czy nie są one za krótkie??
Nie mam ich jeszcze u siebie bo mama ma mi przeslac do USA ale dlugosc jak mierzylam w cm dla mnie jest ok - porownywalam z inna koszula stara
a to dzisiejsze moje lupki z tanoichy a wszystko po 1 $ sztuka - wiekszosc rzeczy jest juz na przyszly rok jak dzidzia bedzie wieksza
Ostatnia edycja:
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
sasanka nie działają mi załączniki ;-(
ja mam w portfelu 3 $ mogłabym tam zaszaleć chciałam je na złotówki wymienić, ale chyba się nie opłaca, zostawię na pamiątkę. To był mój mega napiwek od Ruskich w hotelu.
ja mam w portfelu 3 $ mogłabym tam zaszaleć chciałam je na złotówki wymienić, ale chyba się nie opłaca, zostawię na pamiątkę. To był mój mega napiwek od Ruskich w hotelu.