reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla maleństw i ich mamusiek

reklama
a ja poszalalam troszke na skometykach dla siebie:) kupilam na allegro zestaw kremow/balsamow za 255 zl z musteli...czekam!:)

58962-291_1..jpg
Drogo po Byku ( prawie 600zl ), ale nie moglam sie powstrzymac...., jest duzy i ma wystarrczyc do 9 mies.

tweenie nadal podtrzymuję zdanie, że jesteś najlepszą szperaczką allegrową:-D 2 bluzki za 3zl-szok:-D

cynamonka śliczne łóżeczko:-)

no ba :) a co mi innego pozostało? :)

teraz poluję na karuzelę symfonię z Tiny Love, na gumtree znalazłam za 25 zł, ale się nie odzywa sprzedający

tak :) ogłoszenia regionalne, nie tylko kupię, czy sprzedam, ale też nieruchomości, praca i inne oferty różne. Często tam coś kupuję lub sprzedaję. Wiele osob przegląda stronę, a ogłoszenia są bezpłatne

reklama
tak :) ogłoszenia regionalne, nie tylko kupię, czy sprzedam, ale też nieruchomości, praca i inne oferty różne. Często tam coś kupuję lub sprzedaję. Wiele osob przegląda stronę, a ogłoszenia są bezpłatne

to fajnie, zajrzę tam dzisiaj po południu, jak wrócę z jogi;-)

Do góry