reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ja też mam dylemat co do rozmiarów...ogólnie będę miała ciuszki po szwagra córce,która teraz ma 3 miesiace.... Ale swoje ciuszki też kupuję, tylko, że nie w dużych ilościach.... Mam dylemat ,bo ich córka ma własnie 3 miesiące i ma już rozmiar 74 .... tak że , nie wiem jak się nastawiać, bo moja siostra też duże dziewczyny rodziła..

reklama
Rsz - a jak corcia wychodzi z usg? Pokrywa sie z terminem czy mniejsza jest? Bo moja cora cala ciaze byla wieksza o tydzien pozniej juz o dwa. Mowili ze urodze wczesniej. Brzuch mialam jak na blizniaki wielki. Ur sie normalna ale wlasnie szybko rosla. I pajace byly zaraz przyciasne i sie wkurzala nawalajac nozkami

Ty chudzinka i drobna jestes to jesli pojdzie po Tobie to bym 56 brala. A meza duzego masz?

Moja corcia to wykapany tatus nawet rzesy ma takie dlugie jak On :) na szczescie bo ja to rzesy i wlosy mam liche a ona ma blond kolor po mnie ale gestosc juz po tatusku

Mąż nie jest duży.... ja mam 158cm , mąż 172...... a moja siostra miała 170cm, szwagier 173 , budowe ciała miała podobą do mnie i Wiktoria się urodziła 4,5kg i praktycznie wyglądała jak 2 miesięczne dziecko

reklama
Przyszla mi dziś poducha z motherhood, będę testować w nocy :) myślałam w sumie ze ma bardziej sypkie wypełnienie dostosowujace się do kształtu ciała....

Do góry