reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Ja nie kupuje za duzo bo maluch szybko wyrosnie a poza tym w maju juz licze ze cieplo bedzie wiec body plus spodenki i juz

Ja nie liczyłam ubranek, czekam na jeszcze jedna paczke z H&M, która miała przyjść przed nowym rokiem.
To chyba tylko moje dziecko tak powoli roslo bo mi się wydawalo, ze te ubranka najmniejsze na dość długo nam wystarczaly.

Ja mam dużo rzeczy używanych od kolezanek ale ubranka do szpitala kupuje nowe.i juz szczerze powiem,ze nie wiem co potrzebne a co nie :-( ile ma byc tego wszystkiego.do tego jest jeszcze taki wybór kazdy poleca cos innego,ze mozna zwariowac :-)

majka zawsze można cos dokupić, lepiej niż przesadzic :) ja dla pierwszej corki miałam za dużo ubranek, ale tez rodziłam w sezonie zimowym i ciezko mi było się wyrabiać z praniem i suszeniem wiec może i dobrze ;)

Ja mam termin na 09.04 zastanawiam sie nad pogoda.czy cieple ubranka jeszcze czy juz lżejsze.a do tego mam miesiąc na zebranie do pionu bo 8.05 moja chrzesnica ma komunie :-)

Ja przymierzam się do zakupu podstawowych rzeczy typu: kosmetyki, pieluchy i inne pierdołki. Od dłuższego czasu przeglądam różne sklepy internetowe i trafiłam na internetowa apteke gemini. Od jakiegoś czasu sprawdzam tam ceny i porównuje na ceneo czy na allegro. To co akurat mnie interesowało jest spoko w porównaniu z innymi stronami. Jestem juz prawie pewna ale spytam się jeszcze Was. Czy któraś może robiła tam jakieś zakupy? Mają strasznie duży wybór jeśli chodzi o marki towarów i ich rodzaje. Jeśli jeszcze któraś z Was mi powie, że korzystała z tej apteki i jest zadowolona to już się nie zastanawiam tylko zamawiam i kompletuje wyprawke. :-)

Moja cora rosla szybko. Rozm 56 to moze z 1-2tyg nosila. Od razu praktycznie 62. Jak miala 3 mce to 68. Do tej pory jest wysoka i ma niecale 7 lat a ubrania na 134 i wiecej nosi

Załączniki

• 1451851875044.jpg
    1451851875044.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Widzisz moja metr miala ok 2.5 roku bo wtedy ja przesadzalusmy mniej wiecej do fotelika 18-36 pamietam ze wazyla mniej ale wzrost miala juz odpowiedni

Do góry