reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Bluelovi - sprawdziłam na kompie, widze:-) :) ładny kolor
a te gondole do xa to jaka masz? wstawisz fotkę?

Majka - ładny kolor wózka, nie widziałam na zywo ani nigdy nie prowadziłam tego wózka.
daj zdjecie spacerówki

tak wyglada spacerówka

Załączniki

• 695-3576.jpg
    695-3576.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 73
  • tutek-grander-3w1.jpg
    tutek-grander-3w1.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 81
  • tutek-grander-3w1 (1).jpg
    tutek-grander-3w1 (1).jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 72
Kitki gondole mam taka bordowo pomaranczowa tylko ze ona nie sciagnie sie do prania bo babce pies przegryzl kawalek zamka i ina zszyla praktycznie tego nie widac i nie ma przykrywki na nozki wiec wystawilam na olx za 70 zl moze ktos wezmie ;)

zobacz sobie tez tutek grande play.model wyżej.te wózki są bardzo poręczne.ale wózek trzeba pomacać,zobaczyć...jak dla mnie za duży jest wybór :p ja wybrałam polskiej firmy bo jak coś można dostać części zamienne i ma dobre opinie.

reklama
Do góry