reklama
Ja mam na wyjscie taki wiekszy pajac polarkowy. Pod to zaloze body i pajaca. No chyba zeby bylo b zimno to moze jakis dresik jeszcze ale watpie. Mam termin na 29kwiecien ale wiem ze bede rodzic najpozniej w polowie kwietnia.
Co do bodow to mam kilka na dlugi rekaw chyba z 5 maluch a na krotki juz wiecej i w rozm 62
Nie kupuje grubych rzeczy. Najwyzej przykryje maluszka jeszcze grubszym kocykiem. Przeciez to i tak tylko do auta i do domu
Co do bodow to mam kilka na dlugi rekaw chyba z 5 maluch a na krotki juz wiecej i w rozm 62
Nie kupuje grubych rzeczy. Najwyzej przykryje maluszka jeszcze grubszym kocykiem. Przeciez to i tak tylko do auta i do domu
Ostatnia edycja:
renia1321
Fanka BB :)
Ja mam to co po synu czyli ubranka, łóżko, fotelik, wozek z tym ze większy jeszcze bez gondoli bo nie przywieziona ale jest też parasolka 3w1, pościel tez jeszcze nie przewieziona ale są 2 rożki i kocyki, wanienka no i nic jeszcze nie kupowałam ale już teraz w któryś weekend pojedziemy kupić pampersy, proszek to niedługo to popiore kosmetyki, reczniczki, z 2 butelki, smoczek w razie czego bo Damian nie chcial i hmm nie wiem co jeszcze.
Na pewno chustę zdecydowałam się na chustę elastyczna Tula ale chyba z Pl musze zamówić bo nie widziałam tutaj. Damiana musze odstawiać do przedszkola 200m od domu to mi się nawet nie opłaca wózka wystawiać tylko będziemy w chuście spacerować
Na pewno chustę zdecydowałam się na chustę elastyczna Tula ale chyba z Pl musze zamówić bo nie widziałam tutaj. Damiana musze odstawiać do przedszkola 200m od domu to mi się nawet nie opłaca wózka wystawiać tylko będziemy w chuście spacerować
renia1321
Nie jeszcze nie i zastanawiałam się między nosidełkiem a chusta i to jednak chusta jest dla mniejszych dzieci bardziej odpowiednia a ja chcę od razu używać Miałam obawy ale widzę instrukcje na necie dla tych elastycznych to wydaje się bardzo proste no i koleżanki tez mnie uspokajają ze spokojnie sobie poradzę przy tej elastycznej. Jak na kompa siade to wkleję link z instrukcją zobaczycie ze nic trudnego
reklama
renia1321
ok 200-220zł
Tu link- proste tym bardziej że najpierw sobie zawijasz na siebie a potem dopiero wkładasz dziecko i poprawiasz
http://www.babytula.pl/pages/instrukcja-noszenia-w-chuscie-elastycznej
Tu link- proste tym bardziej że najpierw sobie zawijasz na siebie a potem dopiero wkładasz dziecko i poprawiasz
http://www.babytula.pl/pages/instrukcja-noszenia-w-chuscie-elastycznej