reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
zastanawiam się dziewczyny .... pomocy co na wyjście ze szpitala dla córki ? termin na 30 kwietnia i nie wiem ..... śpiworek jakiś czy co ..? kolejny dylemat to chyba body na krótki rękaw w większości ?

Ja mam na wyjscie taki wiekszy pajac polarkowy. Pod to zaloze body i pajaca. No chyba zeby bylo b zimno to moze jakis dresik jeszcze ale watpie. Mam termin na 29kwiecien ale wiem ze bede rodzic najpozniej w polowie kwietnia.
Co do bodow to mam kilka na dlugi rekaw chyba z 5 maluch a na krotki juz wiecej i w rozm 62
Nie kupuje grubych rzeczy. Najwyzej przykryje maluszka jeszcze grubszym kocykiem. Przeciez to i tak tylko do auta i do domu

Ostatnia edycja:
ja raczej też postawię na body, pajaca i jakiś większy pajac na to. jak będzie chłodniej to kocykiem przykryje.

Ja mam to co po synu czyli ubranka, łóżko, fotelik, wozek z tym ze większy jeszcze bez gondoli bo nie przywieziona ale jest też parasolka 3w1, pościel tez jeszcze nie przewieziona ale są 2 rożki i kocyki, wanienka no i nic jeszcze nie kupowałam ale już teraz w któryś weekend pojedziemy kupić pampersy, proszek to niedługo to popiore :D kosmetyki, reczniczki, z 2 butelki, smoczek w razie czego bo Damian nie chcial i hmm nie wiem co jeszcze.
Na pewno chustę zdecydowałam się na chustę elastyczna Tula ale chyba z Pl musze zamówić bo nie widziałam tutaj. Damiana musze odstawiać do przedszkola 200m od domu to mi się nawet nie opłaca wózka wystawiać tylko będziemy w chuście spacerować :)

Nie jeszcze nie i zastanawiałam się między nosidełkiem a chusta i to jednak chusta jest dla mniejszych dzieci bardziej odpowiednia a ja chcę od razu używać :) Miałam obawy ale widzę instrukcje na necie dla tych elastycznych to wydaje się bardzo proste no i koleżanki tez mnie uspokajają ze spokojnie sobie poradzę przy tej elastycznej. Jak na kompa siade to wkleję link z instrukcją zobaczycie ze nic trudnego :)

Ja mam polarowy kombinezon, tylko ze nastawiam się na koniec marca albo początek kwietnia.
Ubranek mam juz dość aż do rozmiaru 68, potem to juz sporo po córce starszej.

reklama
Do góry