reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Tez bym się chciała pochwalić zakupami dla córeczki ale coś mi nie idzie :( muszę najpierw jakiś album założyć żeby tutaj wstawić zdjęcie? Poratujcie. ..

Moje ostatnio upolowane rzeczy w lumpeksie. Buciki nowe z naklejkami za całe 3,50 :)

Załączniki

• Obraz 007.jpg
    Obraz 007.jpg
    306,5 KB · Wyświetleń: 69
  • Obraz 243.jpg
    Obraz 243.jpg
    254 KB · Wyświetleń: 63
Majka próbuję tak zrobić ale wyskakuje mi błąd ze zdjęcie jest za duże :( a to takie komórką pykniete zwykłe. Pokombinuje jeszcze jak się wyspie bo padam po całodziennym malowaniu

Zgraj na pulpit, prawy przycisk myszki i edytuj.otworzy Ci sie w paint.i tu musisz sobie zmienic rozmiar.przynajmniej ja tak raobiłam bo moje zdjęcia też był za duze.

Fenika - a nie piszesz z komorki na bb? Jesli tak to wstawiasz bezposrednio piszac odpowiedz. Tylko musisz wejsc w tego plusika zeby normalna odp byla a nie ta szybka i u gory masz 3kropki i tam zalacz obraz i finito :D

reklama
troszkę mnie nie było z racji świąt gości i ograniczonego dostępu do netu ..... A tu już o wozach rozprawiacie omg ... ja dopiero 3 sztuki ciuszków mam :/ ..

Do góry