reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Martita - podpowiedz bo juz glupieje:
Xpulse ma te przednie kola mniejsze niz xcite? Ktore siedzisko w tych dwoch jest mniejsze?

Kitki ja juz tak dokladnie tego xpulse nie oglądałam, ale z tego co pamiętam to ma właśnie mniejsze to przednie kolka, ale za to większy kosz. Siedziska sa chyba porównywalne wielkosciowo, ale xcite ma kubelkowe a xpulse nie. I xpulse jest troche cięższy.

Czyli dobrze mi sie wydawalo ze xpulse ma najmniejsze te przednie kola a juz praktycznie bylismy na niego zdecydowani bo widzialam aukcje 3w1 za 1700. X cite odpada bo ja nie chce kubelkowego siedziska poza tym kosztuje ponad 2tys a tyle nie chce dac.
No i teraz pozostaje mi xa za 1600 2w1 o ile uda mi sie upolowac jakis fajny fotelik do tego tak jak bluelovi. Mielismy juz go kiedys wiec sprawdzony.
Inna opcja jest wozek riko nano bo sie mezowi podoba ze sie buja a x lander nie i tez cenowo podobnie ok 1600 3w1.
No i jeszcze jest adamex jork ktoras z was polecala ten kosztuje 1400.
No i mikrus venezia albo star za ok 1300 ale te sie mezowi nie podobaja ze brzydkie latane a mi sie troche siedzisko nie widzialam na zywo i nie wiem czy to nie jakas dykta tylko.
No i nie wiem co mam wybrac :(
Pomozecie? Moze jakies sugestie?

.
No i jeszcze jest adamex jork ktoras z was polecala ten kosztuje 1400.

tego adamex york 3 w1 my kupiliśmy. Nie wiem jak się sprawdzi ale póki co jestem zadowolona bo nie był zbyt drogi a ma prawie wszystko co chciałam. Tylko koszyk pod wózkiem nie jest zbyt duży, no i jak jest spacerówka nałożona to wydaje mi się że dosyć ograniczony dostęp. Większość zakupów to jadę samochodem do marketu więc nie będzie chyba z tym problemu :) Wszystko okaże się w czasie :)
Podobno te plastikowe gondolki się pocą, ale bardziej dotyczy to jesiennych i zimowych porodów gdy wózek z zimna wjeżdża w ciepłe to tam się para zbiera. Ten nie ma jej wysoko plastikowej więc mam nadzieje że będzie ok, ale wiem że wystarczy często zaglądać i wycierać gdyby zbierała się wilgoć.

Tak? A to musze popatrzec bo widzialam 3w1 za ponad 2 tys na allegro. Pojde w pn do hurtowni po raz kolejny obejrzec na zywca wozki i wtedy mam nadzieje bede wiedziala co chce

reklama
To zalezy jaki chcesz fotelik dobrać, ja kupowałam osobno w innym sklepie, a razem wszystko mnie wynioslo 1865 zl wiec chyba nie tak zle.

Do góry