reklama
Musze kupic jakas poduche bo juz nie wyrabiam w nocy. Na plecach jak dlugo leze to mi tece dretwieja od kregoslupa. Na boku to brzuch ciazy jsk kamien. Podkladam sobie jaska ale srednio to wygodne. Krece sie wierce...budze co godz i od 4-5 wyczekuje budzika o 7 zeby w koncu wstac i przestac sie meczyc
klaczek2004
Fanka BB :)
Nie ja kupowalam w zwykłym stacjonarnym sklepie. Ale metka ma nazwe firmy AMY. Zerkne potem w necie. Jak ja znajdę to dam linka.
klaczek2004
Wpisz na allegro rogal Amy i jest jedną szara w grochy. Mam taką tylko zieloną. Moja była ciut droższa niż na allegro. Długość 150 cm. Ja ma wzrost 167 wiec jest dla mnie długa. Myślę że nie musi być więcej.
Nie mogę wkleić linka bo na tel jestem. Na allegro chyba 79 zł kosztuje.
Nie mogę wkleić linka bo na tel jestem. Na allegro chyba 79 zł kosztuje.
ania50
Ja kupilam z Motherhood, sporo aukcji na allegro ma wysylke gratis - zaplacilam niecale 140 zl lacznie wiec roznica 20 zl miedzy ta co pokazywalas i podobnymi, dlatego skusilam sie na oryginal. Zawsze pozniej moge np latwo dokupic poszewke.
Przez jakis czas bolal mnie kark jak z nia spalam ale odwrcilam poduche do gory nogami i juz jest ok. W sumie nie wiem ktora czesc wg producenta jest zalecana pod glowe - ta z przeszyciem czy bez, wie ktos moze? spie z ta z przeszyciem pod glowa
Przez jakis czas bolal mnie kark jak z nia spalam ale odwrcilam poduche do gory nogami i juz jest ok. W sumie nie wiem ktora czesc wg producenta jest zalecana pod glowe - ta z przeszyciem czy bez, wie ktos moze? spie z ta z przeszyciem pod glowa
Lusinda890
ja kupiłam sobie podróbę i póki co nie narzekam. Kupiłam na olx za jakieś 50 zł, jest wmiarę miękka i przynosi mi dużą ulgę jak mam ją pod plecami podczas snu
klaczek2004
Tak. Ta poducha to super wynalazek.
reklama