reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ostatnio byłam w sklepach i szukałam lateksowych smoczków nuk..moje dzieci tylko na takich sie wychowały :) wszędzie pełno rożnych smoczków ale silikonowe ...czy w pl tez tak jest z tymi smoczkami? Wycofane czy co?..Hmm w jednym sklepie kupiłam ale musiałam sie naszukać ;)mam silikonowe i lateksowe ..oj zapomniałam dodać ze o smoczkach uspokajających mowię nie do butelki :)

reklama
Też nie znam się na różnicy smoczków. Póki co mam jeden komplet, ale chyba jeszcze zdążę się dokształcić i zdecydować jaki rodzaj wybrać dla Michasia:-D

Wiecie że mojego synka też odwiedził gwiazdor i zostawił prezenty pod choinką :-D ale mieliśmy niespodziankę :wink:

Moją malutką też Mikołaj odwiedził i zostawił jej wlasnie smoczki firmy lovi ale nigdzie na opakowaniu nie jest napisane czy to lateksowe czy silikonowe... Chyba powinni podawać takie info... A oprocz tego dostała śliczny polarowy kombinezonik idealny ma wyjscie ze szpitala :) sama miałam taki kupować:)
1d48be9967565d845dec4bc4f4ad817f.jpg
fb269c87cfa5d6869f954f31a6b68d9b.jpg

Alunia jaki piękny ten kombinezon. A smoczki retro Lovi tez Lubie. Córcia ostatnio braciszkowi kupiła turkusowy z wasami. Fajne są tez takie które po nagrzaniu od lampki świecą w nocy. Wtedy widać jak maluchowi w nocy wypadnie.
Synek tez dostał prezent- pierwszy samochód. Póki co siostra go przejela

My też zaliczyliśmy gwiazdowe prezenty dla Małej Mi :) wieczorem strzlę fotkę ;) dostaliśmy welurowe śpiochy z bluzeczką, skarpetki z grzechotką i kapciuchy też z misiem.

reklama
Moja lucja tez wychowana na smoczkach lovi :) a ze wojtek nie chcial wogle to maksowi kupilam nuka na poczatek jak bd chcial to zainwestuje w lovi :))

Do góry