reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Ostatnio byłam w sklepach i szukałam lateksowych smoczków nuk..moje dzieci tylko na takich sie wychowały :) wszędzie pełno rożnych smoczków ale silikonowe ...czy w pl tez tak jest z tymi smoczkami? Wycofane czy co?..Hmm w jednym sklepie kupiłam ale musiałam sie naszukać ;)mam silikonowe i lateksowe ..oj zapomniałam dodać ze o smoczkach uspokajających mowię nie do butelki :)

reklama
Też nie znam się na różnicy smoczków. Póki co mam jeden komplet, ale chyba jeszcze zdążę się dokształcić i zdecydować jaki rodzaj wybrać dla Michasia:-D

Wiecie że mojego synka też odwiedził gwiazdor i zostawił prezenty pod choinką :-D ale mieliśmy niespodziankę :wink:

Moją malutką też Mikołaj odwiedził i zostawił jej wlasnie smoczki firmy lovi ale nigdzie na opakowaniu nie jest napisane czy to lateksowe czy silikonowe... Chyba powinni podawać takie info... A oprocz tego dostała śliczny polarowy kombinezonik idealny ma wyjscie ze szpitala :) sama miałam taki kupować:)
1d48be9967565d845dec4bc4f4ad817f.jpg
fb269c87cfa5d6869f954f31a6b68d9b.jpg

Alunia jaki piękny ten kombinezon. A smoczki retro Lovi tez Lubie. Córcia ostatnio braciszkowi kupiła turkusowy z wasami. Fajne są tez takie które po nagrzaniu od lampki świecą w nocy. Wtedy widać jak maluchowi w nocy wypadnie.
Synek tez dostał prezent- pierwszy samochód. Póki co siostra go przejela

My też zaliczyliśmy gwiazdowe prezenty dla Małej Mi :) wieczorem strzlę fotkę ;) dostaliśmy welurowe śpiochy z bluzeczką, skarpetki z grzechotką i kapciuchy też z misiem.

reklama
Moja lucja tez wychowana na smoczkach lovi :) a ze wojtek nie chcial wogle to maksowi kupilam nuka na poczatek jak bd chcial to zainwestuje w lovi :))

Do góry