reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Miladyy ja mam kołyskę i u nas sprawdziła sie przy 2 starszych.. musze ja przynieść i uprać wtedy zamieszczę zdjęcie;)ze wstawieniem łóżeczka do naszej sypialni sie nie spieszę ...przez chwile malutki bedzie spać przy naszym łożku w kołysce ...zapomniałam ze ja mam:)dziękuje za przypomnienie ;)

reklama
Miladyyy ja mam inna kołyskę taka na stelażu z budka obleczona materiałem :)zawsze robiłam dla dzieci cos na wzór korona zeby miały ciasno w środku mniej wiecej taki rogal z materiału jako wyściółka cos wzór tej twojej kołyski:)

Martita ..wiele lat temu dostałam ta kołyskę i mamy ja do dzis :)ale tak naprawde to wydatek dosłownie na chwilkę ...na 3mc moze na 4 ...w sumie to wózek ta sama funkcje moze spełnić .

Kitki mój Rogal spełniał właśnie taka funkcje. Ale mała sporadycznie z nami spala bo nie chciałam jej przyzwyczajać. Ale nada się spokojnie. Ten baby nest ma też chyba dół także można położyć wszędzie, na łóżku, na dywanie. ..bardzo mi się podoba ale wg mnie to zbędny gadżet.

Miladyyy o ja pitole, ale super pomysł z tym babynest!!! ja mam tą poduche z mothercare, śpię z nią juz ze 2 miesiące, bardzo wygodna i super pomysł na jej wykorzystanie po porodzie! :D tylko zszyc konce i gitara! :D :) dzięki bardzo, ze to wkleilas!

Mi też się podoba babynest bardzo ale nam się do łóżka nie zmieści - mamy zbyt wąskie. Więc chyba pozostaje mi co- sleeper.

Kitki gdzie kupowalas cieńsze polarowe kombinezony? Szukam czegoś na wyjście a wszędzie widzę takie typowo zimowe jeszcze

reklama
Do góry