reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Właśnie ten sam problem z grubością mam. Termin na koniec kwietnia. Różnie może być. Do przykrycia jest jeszcze ten pokrowiec od wózka. Ale gdybym miała termin na początek kwietnia to wziela bym ten grubszy.
A ten wkład się wyjmuje? . Zupełnie się nie znam na tych minky.

reklama
Właśnie z córcia z października tak robiłam. Miała kołderke taka do wózka ale było chłodno wiec pod spód miała k9cyk. A potem śpiworek i ten był super ciepły.

Ja mam termin na początek kwietnia a prawdopodobnie będzie to koniec marca jeśli będzie cesarka wiec chyba kupie ten cieplejszy wiosenny.
Klaczek nie mam pojęcia co do wkładu. Jeszcze nie widziałam go w realu. Sama jestem ciekawa.

Właśnie ten sam problem z grubością mam. Termin na koniec kwietnia. Różnie może być. Do przykrycia jest jeszcze ten pokrowiec od wózka. Ale gdybym miała termin na początek kwietnia to wziela bym ten grubszy.
A ten wkład się wyjmuje? . Zupełnie się nie znam na tych minky.
Niestety nie, sa zszyte w środku i dobrze, bo wkład by Ci latał. A grubszą też wykorzystać można latem chociażby jako matę na trawkę ;) Ja szyje sobie z wkładem wiosennym, na lato poszukam chyba tkaniny bambusowej, poodbno super....

Ja sie napaliłam na babynest, i tak maluszek przez pierwszy czas nie będzie w łóżeczku spał tylko pewnie z nami, zeby w nocy nie wstawać co chwilę. Co myślicie? Sprawdzi się?
img_7929.jpg

MiLadyyy - a podobnej funkcji nie spełnia ta poducha z motherhood? bo ja myslalam żeby w ciąży sobie do spania kupic a po porodzie żeby była dla dzidzi wlasnie jako zabezpieczenie.
Nada się czy nie?

reklama
Kitki ja sobie kupiłam ten kojec- premium. Sprawdzę wieczorem czy układa się w odpowiedni sposób, żeby było bezpieczne i dam znać.

Do góry