reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Właśnie ten sam problem z grubością mam. Termin na koniec kwietnia. Różnie może być. Do przykrycia jest jeszcze ten pokrowiec od wózka. Ale gdybym miała termin na początek kwietnia to wziela bym ten grubszy.
A ten wkład się wyjmuje? . Zupełnie się nie znam na tych minky.

reklama
Właśnie z córcia z października tak robiłam. Miała kołderke taka do wózka ale było chłodno wiec pod spód miała k9cyk. A potem śpiworek i ten był super ciepły.

Ja mam termin na początek kwietnia a prawdopodobnie będzie to koniec marca jeśli będzie cesarka wiec chyba kupie ten cieplejszy wiosenny.
Klaczek nie mam pojęcia co do wkładu. Jeszcze nie widziałam go w realu. Sama jestem ciekawa.

Właśnie ten sam problem z grubością mam. Termin na koniec kwietnia. Różnie może być. Do przykrycia jest jeszcze ten pokrowiec od wózka. Ale gdybym miała termin na początek kwietnia to wziela bym ten grubszy.
A ten wkład się wyjmuje? . Zupełnie się nie znam na tych minky.
Niestety nie, sa zszyte w środku i dobrze, bo wkład by Ci latał. A grubszą też wykorzystać można latem chociażby jako matę na trawkę ;) Ja szyje sobie z wkładem wiosennym, na lato poszukam chyba tkaniny bambusowej, poodbno super....

Ja sie napaliłam na babynest, i tak maluszek przez pierwszy czas nie będzie w łóżeczku spał tylko pewnie z nami, zeby w nocy nie wstawać co chwilę. Co myślicie? Sprawdzi się?
img_7929.jpg

MiLadyyy - a podobnej funkcji nie spełnia ta poducha z motherhood? bo ja myslalam żeby w ciąży sobie do spania kupic a po porodzie żeby była dla dzidzi wlasnie jako zabezpieczenie.
Nada się czy nie?

reklama
Kitki ja sobie kupiłam ten kojec- premium. Sprawdzę wieczorem czy układa się w odpowiedni sposób, żeby było bezpieczne i dam znać.

Do góry