reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

reklama
Kitki ja nawet po ostatnim zamówieniu nawet nie powiedziałam że paczka przyjdzie :tak: A przyszła w Wigilię to wmówiłam mu że gwiazdor przyniósł :) z tego wszystkiego to nawet się nie pochwaliłam Wam i zdjęcia nie wstawiłam bo tyle zajęć było przez te święta.
Rsz pokazuj :)

2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    84,1 KB · Wyświetleń: 56
  • 3.jpg
    3.jpg
    56,1 KB · Wyświetleń: 61
  • 4.jpg
    4.jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 58
  • 5.jpg
    5.jpg
    49,8 KB · Wyświetleń: 54
  • 6.jpg
    6.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 57
  • 7.jpg
    7.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 58
  • 9.jpg
    9.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 61
  • 10.jpg
    10.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 64
  • 11.jpg
    11.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 64
  • 12.jpg
    12.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 58
2015-new-fashion-baby-hat-spring-unisex-more-colors-cotton-hats-for-children-Cartoon-baby-animal.jpg cool-club-legginsy-2-pack-rozmiar-80-n-iext29091625.jpg cool-club-skarpety-dziewczece-rozmiar-uniwersalny-n-iext30469642.jpg

Załączniki

• 2015-new-fashion-baby-hat-spring-unisex-more-colors-cotton-hats-for-children-Cartoon-baby-animal.jpg
    2015-new-fashion-baby-hat-spring-unisex-more-colors-cotton-hats-for-children-Cartoon-baby-animal.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 51
  • cool-club-legginsy-2-pack-rozmiar-80-n-iext29091625.jpg
    cool-club-legginsy-2-pack-rozmiar-80-n-iext29091625.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 44
  • cool-club-skarpety-dziewczece-rozmiar-uniwersalny-n-iext30469642.jpg
    cool-club-skarpety-dziewczece-rozmiar-uniwersalny-n-iext30469642.jpg
    4,4 KB · Wyświetleń: 49
Kompromisem ustalilismy ze jednak cos zamowie ☺ ale limit mialam 200zl wiec poszalec za bardzo nie moglam ale kilka rzeczy zamowilam:) takze wilk syty i owca cala:D

reklama
Do góry