reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Dziewczyny w zoraj kupilam na smyku z okazji cyber monday wszystko prawie dla maxia :)) zostaly mi do kupienia tylko wanienka.pampersy.podklady do przewijania i podklady dla mnie :)/ i lozeczko komoda gondola i fotelik a no i jeszcze staniki do karmienia ale z tym sie wstrzymuje bo nie wiem ile mi piersi urosna :) czekam teraz na przesylke ale zamowilam na 4 przesylki zeby wiecej rabatu wykosic :) wydalam lacznie 1050 zl i sie ciesze bo niektore rzeczy po tanioszce :)ah co to byl za dzien :) czekac mi kaza miedzy 4-7 grudnia :)

Kasiunia super ciuszki ja tez sie wczoraj o kupilam to znaczy synka ;) uwielbiam dzieciece zakupy :)

reklama
Bluelovi zazdroszę że już prawie wszystko masz z głowy, bo ja muszę się wstrzymać do zakończenia remontu żeby dwa razy nie układać w szafach, a mnie to już tak kusi aby wszystko już mieć :-D:-D

Kasiunia super ciuszki:-) fajne zestawiki masz

nowe nabytki :)

Załączniki

• 1448966414878.jpg
    1448966414878.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 54
  • 1448966426735.jpg
    1448966426735.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 55
  • 1448966437950.jpg
    1448966437950.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 54
  • 1448966449204.jpg
    1448966449204.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 54
bluelovi skubancu, ale masz fajnie, ze juz wszystko z głowy! :D dobrze przemyslalas z tą przesyłką ;) pokaz potem nam te fanty co kupiłaś :)

Milka tez sie ciesze ze mam juz z glowy :))/a twoje ciuszki sa sliczne mas, gust :)) i juz chyba calkiem sporo kupilas :))?

A ja wlasnie zamowilam moje biale lozeczko :))

bluelovi dziękuję :) no, juz całkiem sporo się uzbieralo, pelen wielko wór :)
ooo, ja tez obstawiam biale łóżeczko :D

Śliczne ciuszki dziewczyny... ja czekam do 11 grudnia i wtedy zacznę szaleć.... już się nie mogę doczekać!

reklama
Do góry