reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Bluelovie ..ten ochraniacz jest super...znam osoby które maja go dla swoich maluszków...ja tez prawdopodobnie taki kupie..jasno zielony :)te ochraniacze sa bardzo wysoko rekomendowane ze względu właśnie na cyrkulację powietrza..."oddychający ochraniacz"

reklama
Po doświadczeniach z kupnem rzeczy nie praktycznych w poprzednich przygotowaniach obecnie stawiam na prostotę i praktyczność ;) minimalizm :)

Jestem w trakcie poszukiwania przewijaka i chciałabym taki nakładany na komodę tylko teraz się tak zastanawiam czy na taką wąziutką 40 cm można też kupić? :sorry: Czy jeśli już by był taki to czy trzeba jakiś konkretny kupić bo uniwersalnych to raczej nie ma bo te co patrzałam to miały różne wymiary albo zazwyczaj było napisane że to na komodę 90. Może ktoś ma większe doświadczenie w tym temacie ode mnie i podpowie :-)

Marzenka ja wlasnie dla bezpieczenstwa i super ze oddycha :) no ja tylko biale znalazlam u. Was pewnie bardziej powszechne :)) ja tez nie kupowalam zbednych rzeczy :)

Lusinda ale masz taka komode jakby z wbudowanym miejscem specjalnym i wystarczy kupic taki miekki zeby polozyc czy jak ?? Daj jakies zdjecie lub przyklad z i ternetu .

no ma zwykłą komodę (40cm) bo my teraz zamówiliśmy meble a dopiero w domu pomyślałam że fajnie by było jakby ten przewijak był na komodzie niż na łóżeczko i chciałam dokupić tą drewnianą nakładkę, a w ostateczności zamówić u jakiegoś stolarza
Tutaj np mają takie i nie wiem czy ten przewijak nie będzie mi się jakoś bujał bo one mają jakieś większe wymiary, a może to się jakoś dopasowuje
PINIO PRZEWIJAK DO KOMODY MARSYLIA SOSNA (5397559440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
PINIO PRZEWIJAK DO KOMODY Z KOLEKCJI BARCELONA (5397559575) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
LISTWY ZAMIANA BLATU KOMODY W PRZEWIJAK DLA NIEMOW (5833926577) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a ten to tylko listwy i ten tył przedłużany i właśnie trudno mi to sobie wyobrazić i może któraś z was też taką miała

Lusinda ja niestety nie pomoge :)

Bylam z mezem zamowic komode ,bedzie na sobote :) przy okazji kupilam w hurtowni wanienke :) pozniej pojechalam i kupilam uzywana gondole od x landera i fotelik maxi cosi pebble uzywany ale w dobrym stanie bezwypadkowy no jutro dodam zdjecia :))teraz tylko zostaly mi zakupy w rosmanie i wsio :)/na przesylki se smyka czekam i na lozeczko :)) chyba zwariowalam bo mam instynkt jak w zaawansowanej ciazy juz wyprawke mam oooo :)

Blulovie..kurde ty już całkowicie gotowa jestes..tylko czekać na synka:)a ja dzis rozmawiałam z mama i chyba zamówie wózek z polski a mama mi go wyśle tutaj!:)wybór jest tak ogromny ze nie wiem który wybrać :) maż namawia mnie żebyśmy pojechali do sklepu i podglądali wózki te dostępne tutaj wiec dla spokoju pewnie pojedziemy i pooglądamy :)

Martita Haha ja przeczytałam bluelovie i sobie pomyslałam ze to już czas bo potem ciezko będzie na koniec robić zakupy :) musze sie zebrać i wyposażyć synka na narodziny:)

reklama
Do góry