reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Martita cudne te dziewczece ubranka z h&m :) pamietam jak lusia moja byka niemowlaczkiem lohoho kobieto myslalam ze mi moj m pieniadze zabierze bo nie moglam sie powstrzymac od kupna tego :)))

Marzenka to super ze masz taka kolezanke :) ja pdzy o ydwojce dzieci wszystko powydawalam po ludziach i to byl blad bo teraz nikt nawet skarpetek dla mnie nie ma :eek:...

Kasiunia ja planuje kupic ten komplecik z myszka miki body plus czapeczka ;))

reklama
Ja tez nie mam nikogo kto bylby chetny cokolwiek mi oddac czy wypozyczyc a swoje rez wszystko pooddawalam ubranka zabawki itd

Bluelovi - kupilas corce te lalke kucykowa? Moja w sobote z kolezanka weszly do garderoby i wspinaly sie po polkach. Dobrze ze nie spadly. Ale mimo ze lalka byla schowana na samej gorze znalazly i otworzyly. Cisnienie mi podniosly

Dobrze, ze ja sporo zachomikowałam :-) mowie o takich droższych rzeczach typu mata, leżaczek, śpiworki do spania, poducha do karmienia to teraz mogę trochę poszaleć z ubrankami.

A ogladalyscie już może karuzelki do lozeczek?? Mi się podobają te dwie, ale nie znam opinii tej firmy
5617738636.jpg5829651146.jpg

Załączniki

• 5617738636.jpg
    5617738636.jpg
    45 KB · Wyświetleń: 57
  • 5829651146.jpg
    5829651146.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 55
Ja wlasnie nic a nic nie mam. Poki co nie szaleje bo kupilam juz rozowo-szary dresik i teraz mam za swoje. Synek raczej nie zalozy

Ta pierwsza kosztuje około 150 zl a ta druga chyba 199 zl, ale z opisu to nie widze żeby się czymkolwiek roznily. Dla corki mielismy karuzelke z Fisher Price ale ona miała strasznie mdle kolory, wiec teraz już bym jej nie kupila.
Kitki a nie możesz zwrocic tego dresiku? Bo chyba jeszcze miesiąc nie minal jak go kupilas?

My mieliśmy karuzele z tej firmy. Tez w takich żywych kolorach. Nic się z nią nie działo. Zdecydowanie mogę polecić. I kupiłabym tańsza bo dziecku to obojetne:p
Wiecie, mnie przeraża ze znów tyle wszystkiego będzie w domu- leżaczki, huśtawki, foteliki do karmienia... juz teraz ledwo się mieścimy z Mii zabawkami. A co będzie potem....oby była dziewczynka to zabawki będą te same:-D
Ja tez od nikogo nic nie dostane, jak będzie córcia, to wszystko mam, ale jak synek to trzeba będzie przynajmniej ciuszki kupić.

Ja właśnie po takie rzeczy jak mata, karuzela czy leżaczek chcę jechać po nowym roku do toysrusa i wszystko tam w jednym miejscu kupić :)

I fotelik dlatego chcę nowy bo po Damianie mam z bajerami wielki, rozkładany niby do zabawy z podstawką na lego duplo itd a tak naprawdę to on w tym tylko jadł, tak to stało i dużo miejsca zajmowało. Teraz mamy małe mieszkanie i salon razem z jadalnią więc chcę kupić taki mały zgrabny tylko do jedzenia, ikea ma takie i tam się przymierzam kupić. Duży u nas się nie sprawdził choć wiem że to różnie bywa bo z kolei córka szwagra miała drewniane rozkładane i jeszcze do 5roku w nim siedziała często jadła i bawiła się no ale ja nie mam nawet miejsca żeby to trzymać teraz, jeszcze kojec chcę postawić w salonie :D

reklama
Klaczek a mozesz pokaza te co Wy macie/mieliscie?

Ja nawet fotelik mam do karmienia, taki bialy z Ikei.

Tez mamy male mieszkanie, zabawki sa wszedzie. I dlatego cieszy mnie druga corka, bo u nas jest tylko jeden pokoj dzieciecy.

Do góry