reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowy zawrót głowy !

Nie wiem co pisala ale ja tez poki co rezygnuje. .. wolę dobrze widziec małą bo część łóżeczka jest zabudowana

reklama
Na warsztatach Bezpieczny Maluch ratownik odradzal jakiekolwiek ochraniacze.
Fakt ze caly czas mam w glowie to ze dziwnie pusto bedzie wygladac takie skromne lozeczko, ale ponoc najbezpieczniej :)

Ja tylko teraz założyłam cały komplet pościeli, tak tylko żeby nacieszyć oko :) Na początku tak jak u Was, mój mały będzie w łóżeczku bez pościeli, tylko kocyk, czy becik, nie wiem, się pomyśli ;)

Milka razem z mężem popraliśmy i poprasowaliśmy wszystko jednego wieczoru bo nie mogłam się doczekać, inaczej bym nie zasnęła ;)

Moje dzisiejsze zdobycze/ paczki 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg

Załączniki

• 12.jpg
    12.jpg
    113,7 KB · Wyświetleń: 125
  • 13.jpg
    13.jpg
    105,8 KB · Wyświetleń: 129
  • 14.jpg
    14.jpg
    104,6 KB · Wyświetleń: 131
  • 15.jpg
    15.jpg
    95,2 KB · Wyświetleń: 119
  • 16.jpg
    16.jpg
    71,3 KB · Wyświetleń: 117
  • 17.jpg
    17.jpg
    70,5 KB · Wyświetleń: 127
Milka, tak jak wspomniałam - dla mnie taka poduszka jest tylko kolejnym gadżetem, ale koniecznie daj znać jak się sprawdza, bo czasami warto pomyśleć o jakimś fajnym gadżecie, jeżeli na bank się sprawdza :) Ja podkładałam małej pieluchę i układałam na bokach i jakoś nam się udało - ma bardzo ładnie ukształtowaną główkę. Dużo zawdzięczam teściowej, bo jak Maja była mała to razem mieszkałyśmy - ja bym nawet nie wiedziała, że trzeba przekręcać i nie wpadłabym na ten pomysł z pieluchą :)
Rsz mi się najbardziej podoba ten pierwszy zestaw.
Mój mały będzie na początku spał w koszyczku w otulaczu - póki co za wcześnie na kołderkę, poduszkę i ochraniacze. Oczywiście maluch zawsze może leżeć na kołderce - mam na myśli tylko tyle, że za wcześnie na przykrywanie :)
Martita aż wybiorę się do hm w weekend, może uda mi się coś upolować, chociaż nic już nie potrzebuję ale takie słodkie są te ciuszki, że chyba mnie przekonałaś ;)

Beatka to podziwiam, ze uwineliscie się w jeden wieczór! :) mi to zajęło cały tydzień, ale ciuszki pralam i prasowalam wszystkie co mam, a mam ich do 18 msc-y :)

reklama
Do góry