reklama
Link do: Naukowcy ostrzegają: ochraniacze na łóżeczko są niebezpieczne
to nie byl dokladnie ten artykul chyba, ale o tym samym
to nie byl dokladnie ten artykul chyba, ale o tym samym
Ja tylko teraz założyłam cały komplet pościeli, tak tylko żeby nacieszyć oko Na początku tak jak u Was, mój mały będzie w łóżeczku bez pościeli, tylko kocyk, czy becik, nie wiem, się pomyśli
Milka razem z mężem popraliśmy i poprasowaliśmy wszystko jednego wieczoru bo nie mogłam się doczekać, inaczej bym nie zasnęła
Milka razem z mężem popraliśmy i poprasowaliśmy wszystko jednego wieczoru bo nie mogłam się doczekać, inaczej bym nie zasnęła
rsz91
Fanka BB :)
Milka, tak jak wspomniałam - dla mnie taka poduszka jest tylko kolejnym gadżetem, ale koniecznie daj znać jak się sprawdza, bo czasami warto pomyśleć o jakimś fajnym gadżecie, jeżeli na bank się sprawdza Ja podkładałam małej pieluchę i układałam na bokach i jakoś nam się udało - ma bardzo ładnie ukształtowaną główkę. Dużo zawdzięczam teściowej, bo jak Maja była mała to razem mieszkałyśmy - ja bym nawet nie wiedziała, że trzeba przekręcać i nie wpadłabym na ten pomysł z pieluchą
Rsz mi się najbardziej podoba ten pierwszy zestaw.
Mój mały będzie na początku spał w koszyczku w otulaczu - póki co za wcześnie na kołderkę, poduszkę i ochraniacze. Oczywiście maluch zawsze może leżeć na kołderce - mam na myśli tylko tyle, że za wcześnie na przykrywanie
Martita aż wybiorę się do hm w weekend, może uda mi się coś upolować, chociaż nic już nie potrzebuję ale takie słodkie są te ciuszki, że chyba mnie przekonałaś
Rsz mi się najbardziej podoba ten pierwszy zestaw.
Mój mały będzie na początku spał w koszyczku w otulaczu - póki co za wcześnie na kołderkę, poduszkę i ochraniacze. Oczywiście maluch zawsze może leżeć na kołderce - mam na myśli tylko tyle, że za wcześnie na przykrywanie
Martita aż wybiorę się do hm w weekend, może uda mi się coś upolować, chociaż nic już nie potrzebuję ale takie słodkie są te ciuszki, że chyba mnie przekonałaś
Lusinda890
Fanka BB :)
Milka to Ty już wszystkie ubranka szykowałaś? ja tylko do rozm 68 mam poprane i poprasowane. Te większe czekają w kartonie na swój czas
reklama